BEN DEĞİL BİZ OLARAK DEVAM EDECEĞİZ

BEN DEĞİL BİZ OLARAK DEVAM EDECEĞİZ
gundemeregli.com- Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Alaplı Liman projesi, OSB, Islah Organize Sanayi Bölgesi, ilçeye girişin açılması, Ahşap Yat Tersanesi gibi ilçenin hayati projelerinin takipçisi olacaklarını söyledi.
Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, ilçe gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Oda olarak ilçenin hayati projelerinin takipçisi olacaklarını belirten Ocak, Alaplı Liman projesi, OSB, Islah Organize Sanayi Bölgesi, ilçeye girişin açılması, Ahşap Yat Tersanesi projeleri ile ilgili bilgiler verdi.

Alaplı Liman Projesi, OSB, Islah Organize Sanayi Bölgesi Ahşap Yat Tersanesi çalışmaları hakkında bilgiler veren Ocak, şöyle konuştu:



Alaplı´nın belli başlı sorunları olduğunu ve yönetim olarak ilçedeki iş adamları, esnafın sorunlarının yanı sıra ilçedeki işsizliği azaltmaya yönelik girişimlere devam edeceklerini kaydeden Ocak, şunları söyledi:
Alaplı´mızın belli başlı sorunları ortadadır. Daha önceki TSO yönetimi olarak takip ettiğimiz sorunlar başta olmak üzere Alaplı iş adamı ve esnafımızın sorunlarını çözmek, ilçemizdeki işsizliği azaltmaya yönelik olarak girişimlerimiz devam edecektir. Bunu yanında Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ve KOSGEB ile devam eden ilişkilerimizin daha da güçlenmesini sağlayacak ve iş adamı ve esnaflarımızın bu kurumlardan daha fazla faydalanmalarını sağlayacağız. İŞ-KUR´la ortak hareket ederek ilçemizdeki işsizliğin azalmasında ve gençlerimizin çeşitli iş yerlerinde istihdam edilmeleri konusunda girişimlerde bulunmak başlıca girişimlerimiz arasında olacak. Ancak tüm bunları yapabilmek ve dahası başarabilmek için sizlerin desteği ile olacak. En başta dediğim gibi önemli olan kendi içimizdeki birlik ve beraberliği sağlamak olacak. Çünkü bunu başardığımızda Alaplı için güzel günler başlamış olacak
Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2013, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER