BOZHANEDEKİ BALIKÇI LOKANTALARI KAPATILDI

Ereğli belediyesi tarafından ruhsatları olmadığı gerekçesi ile Bozhane Limanında faaliyet gösteren balıkçı lokantaları kapatıldı.

BOZHANEDEKİ BALIKÇI LOKANTALARI KAPATILDI
gundemeregli.com-Ereğli belediyesi tarafından ruhsatları olmadığı gerekçesi ile Bozhane Limanında faaliyet gösteren balıkçı lokantaları kapatıldı.
Kdz. Ereğli’de Bozhane Limanı’nda ki balık satış yerlerinin önünde halka pişirilmiş balık satan lokantalar ruhsatları olmadığı gerekçesi ile zabıta ekiplerince kapatıldı. Bu sabah saatlerinde Bozhane Limanına gelen Zabıta ekipleri iş yerleri sahiplerinden balık satış yerlerinin önündeki masa ve sandalyeleri kaldırmalarını ve pişirilmiş balık satmamaları yönünde tebligatta bulundu. Bunun üzerine lokanta sahipleri masa ve sandalyeleri kendi araçlarına yükleyerek kaldırdı. Bir süre sonra tekrar balıkçı lokantalarının bulunduğu yere gelen zabıta ekipleri alanı fotoğraflayarak, lokantaların faaliyette olmadıkları yönünde tutanak tuttu.
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin Yalı Caddesi üzerinde bulunan kafeterya ve restoranlarda tebligatta bulunduğu öğrenilirken, ön kısımdaki kapalı alanların yıkılmasını istediği belirtildi.
Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, Zonguldak Valisi Ali Kaban ile görüşerek ekonomik yönden sıkıntıda olan Ereğli ilçesinde esnafların üzerine gidilmemesi talebinde bulundu. Tetiker, hem Yalı Caddesi hem de Bozhane de ki esnaflara yönelik yapılan uygulamaların yanlış olduğunu söyledi.
Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2014, 00:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER