ÇARŞI-PAZAR BAYRAM YAPIYOR

ÇARŞI-PAZAR BAYRAM YAPIYOR

gundemeregli.com-Ramazan bayramı telaşına şimdiden başlayan vatandaşlar işyerleri ile alış-veriş merkezlerini şimdiden dolduruyor.

Binlerce kişi bayram öncesi son eksiklerini gidermeye çalışırken, esnaf ise yaşanan hareketlilik nedeniyle işyerlerini geç saatlere kadar açık tutuyor.

3 günlük bayram tatili ile birlikte 4.5 gün sürecek olan izin süresinde vatandaşlarda ya memleketlerinin yada tatil bölgelerinin yolunu tutmaya başladı.

Kdz. Ereğli ve Alaplı’da bayram arifesi piyasalarda kısa süreli de olsa canlılık yaşanıyor. Alışveriş merkezleri başta olmak üzere bayram için kurulan pazarlar alışveriş yapan vatandaşların akınına uğruyor. Kent merkezindeki esnaf ise yaşanan hareketlilikten oldukça memnun.

Ereğli pazarında ve alış-veriş merkezleri ile pazarcı tezgahları vatandaşların akınına uğruyor. Bütçelerine göre alış veriş yapma telaşı içinde bulunan bölge halkı, halk pazarlarına yoğun ilgi gösteriyorlar. Hemen hemen tüm ürünlerin bulunduğu pazar yerinde kimi vatandaşlar fiyatları normal bulurken kimileri ise pazarda satılmasına rağmen fiyatların yüksek olmasından dert yanıyor,.

KURUMLAR İŞBAŞINDA

Kdz. Ereğli ve Alaplı Belediyesi Ramazan Bayramı süresince vatandaşların bayramlarını huzur içerisinde geçirebilmeleri ve ortaya çıkabilecek aksaklıkların giderilmesi için bir takım tedbirler aldı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri de Vatandaşların huzurlu ve rahat bir bayram geçirebilmelerini sağlamak amacıyla tüm önlemleri aldı.

Belediyelerde Genel bakım ve temizlik hizmetlerine ilave olarak şehir mezarlığında da bir takım çalışmalar yaptı.

Ramazan Bayramı nedeni kısa süreli de olsa canlılık yaşanıyor. Alışveriş merkezleri başta olmak üzere bayram için kurulan pazarlar alışveriş yapan vatandaşların akınına uğruyor. Kent merkezindeki esnaf ise yaşanan hareketlilikten memnun.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2013, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER