Çıtır Usta 58.şubesini Ereğli´de açtı

14 ilde 57 şubesi ile vatandaşların Damak tadına hitap eden Çıtır Usta 58.şubesini Kdz.Ereğli’de açtı.İşletmeciliğini Şengül ve Uğur Kalaycı’nın yaptığı Çıtır Usta ,Kdz.Ereğli Erdemir Büyük Ofis Yolu No:14’de hizmet vermeye başladı.

Çıtır Usta 58.şubesini Ereğli´de  açtı

14 ilde 57 şubesi ile vatandaşların Damak tadına hitap eden Çıtır Usta 58.şubesini Kdz.Ereğli’de açtı.İşletmeciliğini Şengül ve Ayhan Kalaycı’nın yaptığı Çıtır Usta ,Kdz.Ereğli Erdemir Büyük Ofis Yolu No:14’de hizmet vermeye başladı.

Yaklaşık 15 gün önce açılan ve resmi olarak Cumartesi günü açılışı gerçekleştirilen Çıtır Usta’nın açılış programına ,AK Parti Kdz Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır,Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker,CHP Ereğli Önceki İlçe Başkanı Yaşar Balcı,AK Parti Gülüç Belediye Başkan Adayı İsmail Yılmaz,Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Niyazi Özcan ,Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu,Ereğli Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Eski Başkanı Murat Akyüz, Daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYALARIMIZ VAR

Geleneksel Türk mutfağının En özgün lezzetlerini Kdz.Ereğlili vatandaşlara sunan Çıtır Usta yeni yerinde Kendine özgü lezzetleri ve ferah ortamıyla Ereğlili vatandaşların damak tadına hitap edecek, Çıtır Usta’nın açılışa özel fiyatları ile tüm Ereğli’li vatandaşları yeni şubesinde ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını Belirten Çıtır Usta Ereğli şubesi işletmecisi Şengül Kalaycı, Çıtır Usta’nın 58.şubesini Ereğli’ye açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek,Leziz markanın lezzetini Ereğli halkına sunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ve Açılışa katılan herkese teşekkür etti.

“58.ŞUBEMİZİ EREĞLİ’YE AÇMAKTAN MUTULUYUZ”

Çıtır Usta Operasyon Müdürü Özgür Boşnak ise , 58.şubelerini Ereğli’ye açtıklarını bundan dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek şunları söyledi; “Çıtır Usta 2003 yılında hayata geçen bir marka Atilla Küllekçioğlu’ nun yatırımı ile başlayan firma, 2008 yılı itibari ile Çıtır Usta büyüme kararı alarak Türkiye dışına açıldı.En son 58.şubemizi Siz değerli Ereğli’li vatandaşların hizmetine sunduk, Yani ailemize Bir bebek daha kattık,Çıtır Usta siz değerli vatandaşlarımızla birlikte daha da büyüyecek ilginize çok ama çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

YATIRIMCILARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Yeni bir işyerinin açılmasının O şehrin Ekonomisini ve Gelişmesine olan güvenini gösterdiğini belirterek şunları söyledi; “Ereğli’ye yeni bir damak zevki, damak çeşidi sunan iş yeri sahiplerine Ereğli ile bu markayı buluşturdukları için teşekkür ediyorum, Yeni bir iş yerinin açılması o şehrin ekonomisine gelişmesine olan güveni gösteriyor. Ben yatırımcılara Ereğli’ye güven duydukları için teşekkür ediyorum, Ereğli adına hayırlı uğurlu olsun diliyorum.”dedi.

Konuşmaların ardından, Kur’anı Kerim ve dualar eşliğinde açılan Çıtır Usta’nın Açılış Kurdalesini Şengül ve Ayhan Kalaycı,AK Parti Kdz Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır,Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, Çıtır Usta Operasyon Müdürü Özgür Boşnak kesti.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2014, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER