CİVELEK´ DE TEPKİ GÖSTERDİ

Ereğli´de Şoförler Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş.(ERDEMİR) tarafından kurulan nakliye firmasının ilçedeki kamyoncu esnafını bitirdiğini söyledi.

CİVELEK´ DE TEPKİ GÖSTERDİ
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Şoförler Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek Erdemir’in nakliye politikalarına sert tepki gösterdi. Ereğli TSO Yönetiminin Erdemir ile mücadelesinde haklı olduğunu ve TSO yönetimini desteklediklerini açıklayan Civelek şunları kaydetti:

“Ereğli İlçemizde binlerce kamyoncu esnafımız varken, ilçemizde bulunan Oyak Erdemir Demir ve Çelik Fabrikaları´ndan kamyoncu esnafına fabrikadan nakliye işi verilmediğinden, birçok kamyoncu esnafımız işsiz kalmış, araçlarını satmak zorunda kalmışlardır. Her yerde sanayiciler kendi yöresinin esnafına iş vererek korurken, şu anda Erdemir´in nakliye işini dışarıdan gelen esnaflar yapmaktadır. Son zamanlarda Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası ve Erdemir arasındaki anlaşmazlıkta, Kdz. Ereğli Ticaret Odası Ereğli esnafını koruma açısından haklı konumdadır. Kdz. Ereğli Şoförler Odası olarak bu konuda Ticaret Odasını desteklemekteyiz. Yetkililerden talebimiz Erdemir´den taşınacak malların nakliyesi konusunda ilçemizdeki kamyoncu esnafına öncelik verilmesini, kamyoncu esnafımızın mağduriyetinin giderilmesini talep etmekteyiz.
Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2014, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER