Erdemir’den liman ücretlerinde indirim

Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Şube Başkanı İrfan Erdem, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nın yapılan girişimlerin ardından liman hizmetlerinde indirime gittiğini müjdeledi. Erdemir Yönetimine gösterdikleri hassasiyetten ötürü teşekkür eden Erdem, diyalog ile sorunların çözüme kavuşturulduğunu belirtti.

Erdemir’den liman ücretlerinde indirim

Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Şube Başkanı İrfanErdem, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nın yapılan girişimlerin ardındanliman hizmetlerinde indirime gittiğini müjdeledi. Erdemir Yönetiminegösterdikleri hassasiyetten ötürü teşekkür eden Erdem, diyalog ile sorunlarınçözüme kavuşturulduğunu belirtti.

“MAĞDURİYETLER PAYLAŞILDI”

Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Şube Başkanı İrfanErdem konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Erdemir LimanMüdürlüğü ile yapılan görüşmelerde liman tahliye ücretlerinin pahalılığı zamanzaman dile getirilmiş ve bölgemizde bulunan firmaların mağduriyetleriilgililerle paylaşılmıştır. Erdemir yönetimi liman hizmetleri tarifesi ileilgili taleplerimizi olumlu karşılayarak liman tahliye ücretlerinde indirimegitmiştir.Bu değişikliğe göre; liman da yükleme / boşaltma hizmeti alanfirmaların yüklerinin tartımında araç tartım ücreti alınmayacaktır.İthal genelkargo yükünün tahliyesi için 6,00 USD/Ton olan tahliye ücreti 4,5 USD/Tonolarak indirime gidilmiştir.

KANTAR ÜCRETİ ALINMAYACAK

Dökme yüklerde yükleme/boşaltma ücreti 4,75 USD/Tonyerine 4,5 USD/Ton olarak uygulanmaktadır.3.şahısların gemi yükleme/boşaltmadadaha önceleri alınan kantar ücreti alınmayacaktır. Yeni hizmet tarifesininlimanı kullanan tüm üyelerimize, bölgemizde iş yapan firmalarımıza hayırlıolmasını diler,çeşitli örneklerle görüşlerimizi dikkate alan Erdemir Yönetimineşahsım,yönetim kurulum,üyelerimiz ve bölgemiz firmaları adına en içtenteşekkürlerimizi sunarız”

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2015, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER