Ereğli TSO´dan Vietnam ve Kamboçya gezisi

Ereğli TSO´dan Vietnam ve Kamboçya gezisi

Ereğli TSO´dan Vietnam ve Kamboçya gezisi

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO )tarafından Vietnam ve Kamboçya’ya gezi düzenleneceği bildirildi.

Konu ile ilgili olarak Ereğli TSO’dan yapılan yazılı açıklama şöyle:

“Odamız tarafından üyelerimize yönelik 16 – 23 Mayıs 2016 tarihlerinde Güney Asya’nın Yükselen Yıldızı VİETNAM ve özellikle son yıllarda birçok alanda Çin’in alternatifi durumuna gelen fırsatlar ülkesi KAMBOÇYA’ ya Yurt Dışı İş Gezisi düzenlenecektir.Katılmak isteyen üyelerimizin 26.04.2016 Salı saat 14.00’e kadar şahsen Odamıza müracaat etmeleri gerekmektedir. Bu organizasyon KOSGEB Destek kapsamındadır. KOSGEB Desteğinden yararlanmak için Odamız bünyesindeki KOSGEB Temsilciliği ile irtibata geçilmesi gerekmektedir.KOSGEB Desteği alabilecek sektörler:“Metal, Sac Ticareti ve Metallerin Makinede işlenmesi, İnşaat, Sıhhi Tesisat ve İklimlendirme, Kara Yolu Yük Taşımacılığı, Mühendislik Faaliyetleri, Kuyumcular, Ağaç, Kereste ve İnşaat Malzemelerinin satışı, Otomotiv, Elektrikli ev aletlerinin perakende satışı”ile ilgili sektörlerde faaliyet gösteren işletmelerden oluşmaktadır.Yurt dışı iş gezimize ilişkin program aşağıda belirtilmiş olup, fiyatlar ve yapılacak işlemler ile ilgili Odamızdan bilgi alabilirsiniz.

PROĞRAM

1.Gün İSTANBUL- SINGAPUR:16 MAYIS 2016

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 11:30’da buluşma. Bilet, bagaj ve gümrük işlemlerini takiben Singapur Havayolları SQ 391 sefer sayılı uçuş ile saat 13:30’da Singapur’a uçuş. Geceleme uçakta.

2.Gün SINGAPUR – HO CHI MINH CITY ( VİETNAM ) : 17 MAYIS 2016

Yerel saat ile sabaha karşı 05:00’da Singapur’a varışın ardından aktarma ile Singapur Havayolları SQ 172 sefer sayılı uçuş ile saat 09:45’te Ho Chi Minh City’e uçuş. Saat 10:55’te Ho Chi Minh City’e varışı takiben otelimize transfer ve yerleşme. Öğleden sonraNS BLUESCOPE COATED PRODUCTS firma ziyareti gerçekleştirilecektir.Ziyaret esnasındaBİLGİLENDİRMELERVESEKTÖRELGÖRÜŞMELERYAPILACAKTIR.Vietnam’dabulunançeşitli sektörlerden yetkililerin yapacağı tanıtım vebilgilendirmelerden sonrasektörelgörüşmeler gerçekleştirilecektir.Ziyaret sonrası otelimize dönüş.Geceleme otelimizde.

3.AMCHAM VİETNAM İŞ KONSEYİ ziyareti gerçekleştirilecektir.Ziyaret esnasındaBİLGİLENDİRMELERVESEKTÖRELGÖRÜŞMELERYAPILACAKTIR.Vietnam’dabulunançeşitli sektörlerden yetkililerin yapacağı tanıtım vebilgilendirmelerden sonrasektörelgörüşmeler gerçekleştirilecektir.Ziyaret sonrası otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

4.Gün HO CHI MINH CITY ( VİETNAM ) : 19 MAYIS 2016

Sabah kahvaltısının ardındanHO CHI MINH CITY TİCARET VE SANAYİ ODASI ziyareti gerçekleştirilecektir.Ziyaret esnasındaBİLGİLENDİRMELERVESEKTÖRELİKİLİ GÖRÜŞMELERYAPILACAKTIR.Vietnam’dabulunançeşitli sektörlerden yetkililerin yapacağı tanıtım vebilgilendirmelerden sonrasektörelgörüşmeler gerçekleştirilecektir.Ziyaret sonrası otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

5.Gün HO CHI MINH CITY ( VİETNAM ) – SİEM REAP (KAMBOÇYA) : 20 MAYIS 2016

Sabah kahvaltısının ardındanKINGTEX firma ziyareti gerçekleştirilecektir.Ziyaret esnasındaBİLGİLENDİRMELERVESEKTÖRELGÖRÜŞMELERYAPILACAKTIR.Vietnam’dabulunançeşitli sektörlerden yetkililerin yapacağı tanıtım vebilgilendirmelerden sonrasektörelgörüşmeler gerçekleştirilecektir.Ziyaret sonrasıBITEXCO GROUP firma ziyareti gerçekleştirilecektir.Ziyaret esnasındaBİLGİLENDİRMELERVESEKTÖRELGÖRÜŞMELERYAPILACAKTIR.Vietnam’dabulunançeşitli sektörlerden yetkililerin yapacağı tanıtım vebilgilendirmelerden sonrasektörelgörüşmeler gerçekleştirilecektir.Ziyaret sonrası Ho Chi Minh City Havalimanına transfer. Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Vietnam Havayolları VN 815 sefer sayılı uçuş ile saat 19:35’te Siem Reap’e hareket. Saat 20:35’te Siem Reap’a varışın ardından otelimize transfer, yerleşme ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

6.Gün SİEM REAP ( KAMBOÇYA ) : 21 MAYIS 2016

Sabah kahvaltısının ardındanSIEM REAP TİCARET VE SANAYİ ODASI ziyareti gerçekleştirilecektir.Ziyaret esnasındaBİLGİLENDİRMELERVESEKTÖRELİKİLİ GÖRÜŞMELERYAPILACAKTIR.Kamboçya’dabulunançeşitli sektörlerden yetkililerin yapacağı tanıtım vebilgilendirmelerden sonrasektörelgörüşmeler gerçekleştirilecektir.Ziyaret sonrası otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

7.Gün SİEM REAP ( KAMBOÇYA ) – SİNGAPUR – İSTANBUL : 22 MAYIS 2016

Sabah kahvaltısının ardından otelden check – out işlemleri ve özel otobüsümüz ile Siem Reap Uluslararası havalimanına transfer. Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Singapur Havayolları SQ 5024 sefer sayılı uçuş ile saat 16:35’te Singapur’a hareket. Saat 22:15’te Singapur’a varışı takiben aktarma ve Singapur Havayolları SQ 392 sefer sayılı uçuşla geceyarısından sonra saat 01:45’de İstanbul’a uçuş. Geceleme uçakta.

8.Gün İSTANBUL : 23 MAYIS 2016

Yerel saat ile 07:45’te İstanbul’a varış.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER