EREĞLİ VE ALAPLI ET İLE TIRNAK GİBİDİR.

EREĞLİ VE ALAPLI ET İLE TIRNAK GİBİDİR.

gundemeregli.com-AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır, beraberinde bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 26 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilen Alaplı TSO Organ Seçimleri sonrasında başkanlığa seçilen Recep Ocak ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır, Alaplı TSO’nun yeni yönetimle çok başarılı çalışmalar yapacağına inandığını yapılacak olan hizmetler konusunda her zaman yanında olacaklarını belirterek yeni yönetimin ilçeye ve bölgeye hayırlı olmasını diledi.
Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Alaplı ve Kdz. Ereğli’nin et ile tırnak gibi olduğunu belirterek, “Öncelikle ziyaretinizden dolayı memnunluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. 26 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilen Oda Meslek Grubu seçimlerimizin ardından göreve gelen yeni yönetim ile birlikte protokol ziyaretlerimizi yaptık. Alaplı tarihinde bir ilki gerçekleştirerek tek liste ile seçimlerimizi gerçekleştirdik. Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde çalışma yaparak hareket etmektir. Kdz. Ereğli ve Alaplı da bir birliktelik sağlamak noktasında çalışmalar yapacağız. Kdz. Ereğli ve Alaplı et ile tırnak gibidir. Bizde yapılacak her çalışmada ve her oluşumda Kdz. Ereğli’nin de yanında olacağız. Kdz. Ereğli’nin de bizim yanımızda olduğunu düşünüyoruz. Ben bu vesile bizleri ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Ziyaretlerde Alaplı TSO Meclis Başkanı Hasan Öztürk, TSO Başkanvekili Tarık Yazıcı, Nedim Kaplancan, Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Oktay, Burak Yaman, TSO Genel Sekreteri Taner Arslan da hazır bulundu

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2013, 06:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER