Ereğli yeni Vergi Dairesi binası ihaleye çıkıyor

Kdz. Ereğli´de faaliyet gösteren Vergi Dairesi Müdürlüğüne, hizmet binası kazandırmak amacıyla 1,5 yıldır yürütülen çalışmalarda netice alındığı belirtildi.

Ereğli yeni Vergi Dairesi binası ihaleye çıkıyor

Kdz. Ereğli´de faaliyet gösteren Vergi DairesiMüdürlüğüne, hizmet binası kazandırmak amacıyla 1,5 yıldır yürütülençalışmalarda netice alındığı belirtildi. 

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, 1.5yıldan bu yana yürütülen ve üzerinde çalışılan Kdz. Ereğli Vergi DairesiMüdürlüğü hizmet binası projesinin Maliye Bakanlığı tarafından onaylandığıbelirterek,  19 Eylül tarihinde projeinşaatının Kamu İhale Kurumu tarafından ihaleye çıkarılacağını söyledi.

VERGİ DAİRESİ KİRALIKBİNADA

Ereğli’ya yapılacak olan bu çalışmanın yöreye uygunbir Mimarı proje ile hazırlanacağını kaydeden Çakır, uzun yıllardır İlçede kirada bulunan VergiDairesin de yaşanan fiziki sorunların aşılması amacıyla da önemli bir adımınatıldığını söyledi.

19 EYLÜL’DE İHALEYEÇIKIYOR.

Çakır emeği geçenlere de teşekkür ettiği yazılı açıklamasında şunları söyledi:

“Yaklaşık 1.5 yıldır Kdz. Ereğli’ye Vergi Dairesi hizmetbinası kazandırmak için çalışıyoruz. Proje maliye Bakanlığı tarafındanonaylanmıştır. AK Parti Hükümetinin Ereğli’ye yaptığı yatırımlar artarak devametmektedir. Bu konuda Kamu İhale Kurumu 19 Eylül tarihinde ihale yaparakyüklenici firmayı belirleyecek ve çalışmalar da prosedürlerin tamamlanmasınınardından hemen başlayacaktır.

ADLİYE BİNASIİNŞATI´NIN KARŞISINA YAPILACAK

Hedefimiz kısa sürede yeni hizmet binasını şu anda AdliyeSarayının inşaatının devam ettiği alanın karşısına kazandırmaktır.  Ödeneği hazır olan Vergi Dairesi hizmetbinası i Ereğli’ye şimdiden hayırlı olsun. Bizlerin amacı vergi hizmetlerinin tüm vatandaşlarımıza daha hızlı, dahasağlıklı ve daha verimli bir şekilde verilebilmesi amacıyla çalışmaya devametmektir. Binamız hizmete girdiğinde vatandaş odaklı, çağdaş kamu yönetimianlayışı ile hizmet verecektir.

Bu konuda emeği geçen başta AK Parti hükümetimize, BölgeMilletvekillerimize teşekkürü bir borç biliyoruz.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2014, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER