İLÇENİN ÖNCELİKLİ SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

İLÇENİN ÖNCELİKLİ SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

gundemeregli.com- Alaplı ilçesi Ticaret Sanayi Odası tarafından oda başkanlarının katılımıyla bir istişare toplantısı düzenlendi.
Alaplı’da Ticaret Sanayi Odası öncülüğünde ilçedeki oda başkanlarının katılımıyla ilçenin öncelikli sorunlarının masaya yatırıldığı istişare toplantısı düzenlendi.
Alaplı Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen toplantıya Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Meclis Başkanı Hasan Öztürk, Başkan Vekilleri Tarık Yazıcı, Nedim Kaplancan, yönetim kurulu üyeleri Selçuk Oktay, Burak Yaman, TSO Meclis Katibi Yüksel Koçak, TSO Genel Sekreteri Taner Arslan, yönetim kurulu üyeleri, Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerafettin Kocaman, Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu, Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Çam Alaplı Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ekrem Keskin ve odaların yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Toplantıda konuşan Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, ilçenin öncelikli sorunları hakkında oda başkanlarına bilgiler verdi. Toplantı da ilçenin en önemli sorunu olan ilçeye girişin kapatılması ve yeniden ilçeye girişin açılması için birlikte hareket etme kararı çıkarken, birlik ve beraberlik içerisinde sorunların çözülebileceğine vurgu yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2013, 07:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER