Kelebek Mobilya Ereğli´de açıldı

Bu yıl 80. yılını kutlayan Kelebek Mobilya, 80. mağazasını Kdz Ereğli´de açtı.

Kelebek Mobilya Ereğli´de açıldı

Bu yıl 80. yılını kutlayan Kelebek Mobilya, 80. mağazasını Kdz Ereğli´de açtı. Tanyıldız Lmt. Şirketi´ninde sahibi olan Kelebek Mobilya Ereğli Şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış Törenine; Kdz Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Kdz Ereğli TSO Başkan Yaşar Tetiker, Kelebek Mobilya Pazarlama Direktörü Erkan Aydın, Ak Parti İlçe teşkilatı Fatih Çakır, Mhp Kdz Ereğli İlçe Teşkilatı başkanı Talat Şeker, İş adamı Mevlüt Özdemir ,Milliyetçi Hareket Partisi Gülüç Belde Başkanı Atilla Tarık Semiz ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.


HER ZAMAN ÖNCÜ BİR KURULUŞ
Türkiye´nin en köklü mobilya markası olan Kelebek  Mobilya´nın sektöre bir çok ilki taşıdığını ve  tasarımlara yön veren, her zaman bir adım ötede olan öncü bir kuruluş olduğunu belirten İş yeri sahibi Tahsin  Tanyıldız yaptığı açılış konuşmasında;  Türkiye´nin ilk kurumsal ve 80 yıllık mobilya markası olmanın gururunu bugünde yaşıyoruz. Her zevke uygun tasarım anlayışı, görsel ve şık modelleriyle evlerimizde yıllardır baş köşeyi almıştır. Yılların eskitemediği bir marka olan Kelebek´in yeni yüzünü bugün siz Ereğli´liere tanıtmak ne mutlu ki bize nasip oldu. İnanıyoruz ki sektörün yıldızı markamız öncü olma niteliğini hiç bir zaman elinden bırakmayacak ve sizlerin beğenilerini kazanmaya devam edecektir. 

BU YIL 80.YILIMIZ
 
Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Ali  Serdar Sorfük ise ,Kelebek bu yıl 80. yılını kutluyor. Kelebek Mobilya 1935 yılında, geçen rahmetle andığımız rahmetli Atatürk´ün deyimiyle, uçak kanatlarına kontroplak üretimi için kurulmuş bir tesisimiz. Daha sonra uçak teknolojisi kompozite döndükten sonra bu üretim tesisimiz mobilya üreterek Türkiye´de, Türk halkının dünyada insanlığa hizmet veren bir marka haline geldi. Bugün 80. yılını kutladığımız emeğin ne mutlu ki 80. mağazasını bugün Kdz Ereğli´de açıyoruz. Şuanda 80. satış noktamız ve 46 mutfak mağazamızla hizmet vermekteyiz. Kısa zamanda bir çok önemli projeyi hayata geçirdik, tasarımlarımız adına çok sayıda ürünler kazandırdık. Tüketicilerimizin gönüllerini hep feth ettik. 80. yılımızı kutlamaya hazırlanırken halen genç, sevilen ve takip edilen bir marka olmaktan kıvanç duyuyoruz. Her haftada bir satış noktamızı Türkiyede değerli tüketicilerimizin hizmetine açıyoruz. Bu yıl şuanda 80. mağazamızı açarken bu yıl sonuna kadar 94 satış noktasına ulaşmış olacağız. 2015yılında da 120 satış noktası 80 mutfak satış noktasıyla toplam 200 noktada tüketicilerimize hizmet vereceğiz.

ŞEHİRDE AÇILAN DÜKKAN İSTİHDAM DEMEKTİR
 
son olarak Kdz Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal ise yaptığı konuşmada;Bir belediye başkanı sadece şunu ister, şehirde her açılan dükkan istihdam demektir, üretim demektir, katkı demektir. Bu katkılarından dolayı bu ticaret yerini açan arkadaşlarımı kutluyorum, başarılar diliyorum hepsine bol kazançlar diliyorum.
Yapılan konuşma ve duaların ardından Kelebek Mobilya Bolu Şubesi Beşkavaklar Mahallesi D-100 üzerinde hizmete açıldı.


Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2014, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER