MBK Güzellik salonu açıldı

Hakimiyet Gazetesi imtiyaz sahibi Fikri Kapan’ın gelini Melda Bakır Taş Kapan’ın güzellik salonu bugün devrim bulvarında gerçekleştirilen törenle açıldı

MBK  Güzellik salonu açıldı

Güzellik Uzmanı Melda Bakırtaş Kapan’ın işletmeciliğini yaptığı “MBK” güzellik salonu yapılan törenle hizmete girdi.

Hâkimiyet Gazetesi imtiyaz sahibi Fikri Kapan’ın gelini Melda Bakırtaş Kapan’ın işletmeciliğini yaptığı “MBK” Güzellik salonu Devrim Bulvarı Oğuzlar İş Hanı Kat:2 ‘de hizmete açıldı. Açılışa, Kdz Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr. Hüseyin Uysal eşi Sevim Uysal, Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek,Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay’ın eşi Nazmiye Çay, Hayırsever İşadamı Ahmet Orhan Oğuz eşi Nurdan Oğuz,Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Yusuf Ziya Odabaş ve Eşi Saniye Odabaş,Türk Metal Sendikası Ereğli Şube sekreteri Metin Ercan, Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi Mali sekreteri Sedat Taşdelen, AK Parti Kdz Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Kdz Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen ve Kapan ailesinin yakınları katıldı.

Hâkimiyet Gazetesi imtiyaz sahibi Fikri Kapan, aynı zamanda gelini olan güzellik uzmanı Melda Bakır Taş Kapan’ın açtığı güzellik salonun hayırlı olması temennisinde bulunarak şunları söyledi;‘’Bugün burada aynı zamanda gelinim güzellik uzmanı Melda Bakır Taş Kapan’ın iş yeri açılışı için bir arada oluyoruz. Ben öncelikle gelinime hayırlı olsun demek istedim. Ereğli’miz belki bu tür yerlere ihtiyacı var, ekonomik açından da katkısı olacaktır diye düşünüyorum. İnşallah daha güzelini daha iyi yerlere de açacaktır.’’dedi.

“BELEDİYE BAŞKANLARININ EN MUTLU OLDUĞU GÜNLERDEN BİRİSİDİR”

Bu tür açılışların Belediye Başkanı olarak En mutlu günlerden biri olduğunu ifade eden Başkan Uysal şunları söyledi; ‘’ Bir belediye başkan’ının en mutlu olduğu günlerden birisidir. Bir iş yeri açılıyorsa o gün en mutlu günüdür çünkü bir iş yeri istihdam demektir. Bugün üç kişi yarın daha fazla kişi. Bunlarda çoğaldığı zaman Ereğli’mizde istihdam yarattığı zaman bir belediye başkanının en mutlu olduğu günlerden birisidir ve bu da benim mutlu bir günüm. Kapan ailesine kardeşimize ailelerine arkadaşıma hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, bol kazançlar diliyorum. İnşallah böyle yerler Ereğli’mizde gittikçe çoğalır. Daha çok iş yeri demek daha çok istihdam demek, işsizliğin azalması demek. Ben Ereğli Belediye Başkanı olarak kendilerine teşekkür ediyorum ve umut ediyorum gelecekte böyle iş yerleri daha çoğalır umuduyla hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile açılan Güzellik salonun açılış kurdelesini Kdz Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr. Hüseyin Uysal eşi Sevim Uysal, Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay’ın eşi Nazmiye Çay ve Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Yusuf Ziya Odabaş’ın Eşi Saniye Odabaş kesti.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2014, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER