MÜSİAD´dan Ankara´ya Teşvik çıkarması

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Zonguldak&146;a özel teşvik verilmesi konusunda Zonguldak Milletvekilleriyle birebir görüşerek destek istedi. MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, kentin geleceği adına birlik çağrısında bulunurken, Zonguldak Milletvekilleri teşvik konusunda birlikte hareket edeceklerini vurguladılar.

MÜSİAD´dan Ankara´ya Teşvik çıkarması


MÜSİAD Zonguldak Şubesi Zonguldak’a özel teşvik verilmesi konusunda Zonguldak Milletvekilleriyle birebir görüşerek destek istedi. MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, kentin geleceği adına birlik çağrısında bulunurken, Zonguldak Milletvekilleri teşvik konusunda birlikte hareket edeceklerini vurguladılar.


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Zonguldak Milletvekillerine Ankara’daki makamlarına giderek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. İlk olarak CHP Zonguldak Milletvekilleri Şerafettin Turpcu ve Ünal Demirtaş’ı ziyaret eden MÜSİAD Zonguldak heyeti, daha sonra Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Özcan Ulupınar’ı ziyaret ederek “Zonguldak’a özel teşvik” konusunda destek istedi.

Ziyarette Zonguldak’a özel teşvik gerektiğinin altını özellikle çizip destek isteyen MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, kentin geleceği adına birlik çağrısında bulundu.

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, MÜSİAD’ın girişimini önemli bulduğunu belirterek, teşvik konusunda Ak Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır’ın kendilerini araması durumunda destek vereceklerini vurguladı. CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş da teşvik konusunda hükümet Milletvekillerinin verdikleri sözlerin takipçisi olacağını ifade ederken, MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, sözlerin takibiyle birlikte teşvike sahip çıkılmasını talep etti.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, teşvik konusunun Zonguldak’ın geleceği açısından çok büyük önemi olduğunu belirterek, MÜSİAD Zonguldak Şubesinin teşvik konusunda gösterdiği çabayı takdir ettiğini belirtti. Seçim öncesi teşvik konusunda çaba göstereceği sözünü verdiğini hazırlatan Milletvekili Özbakır, önümüzdeki günlerde teşvikle ilgili girişimlerinin olacağını açıkladı.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar da teşvik konusunda MÜSİAD Zonguldak Şubesinin girişimine destek verdiğini belirterek, kentin ekonomisinin çeşitlenmesi gerektiğinin altını çizdi. Zonguldak’a verilebilecek özel teşvik ile ekonominin çeşitleneceğini, girişimciliğin artacağını ifade eden Milletvekili Ulupınar, birlik içinde Zonguldak’ın geleceği için mücadele etmeleri gerektiğini vurguladı.

“TEŞVİK KONUSUNDA MİLLETVEKİLLERİMİZİ BİRLİK İÇİNDE GÖRMEK İSTİYORUZ”

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “MÜSİAD olarak CHP ve Ak Parti Zonguldak Milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ayrıca teşvik konusunda destek talebimiz oldu. Tüm Milletvekillerimizden tam destek aldık. İnşallah önümüzdeki günlerde teşvik konusunda somut taleplerimizi gerekli yerlere ileteceğiz. Bu konuda Milletvekillerimizi birlik içinde görmek en büyük arzumuz. Zonguldak’ın önünün açılabilmesi için sektör bazında özel teşvike ihtiyaç var. Biz MÜSİAD olarak Zonguldak’ın emeğin başkenti olduğu kadar girişimciliğin de başkenti olmasını istiyoruz. Bu konuda herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine inanıyoruz” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2015, 14:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER