Ocak´tan Ankara çıkartması

Ocak´tan Ankara çıkartması

Ocak´tan Ankara çıkartması

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, beraberinde Başkan Vekili Nedim Kaplancan ile birlikte Alaplı için hayati önem taşıyan projelerin takipçiliğini yapmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya çıkarma yaptı.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, ilçe için hayati önem taşıyan projelerin takipçisi olurken, ilçenin gelişmesi, istihdam ve eğitim konularında da girişimlerini sürdürüyor. Alaplı TSO Başkan Vekili Nedim Kaplancan ile birlikte Ankara’ya adate çıkarma yapan Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Alaplı Organize Sanayi Bölgesinin ihalesi için Bilim sanayii teknoloji bakanlığı müsteşar yardımcısı Ramazan Yıldırım ile bir araya geldi. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Alaplı OSB için müjde veren Ocak, emeği geçenlere teşekkür ederek” Alaplı organize Sanayi bölgesinin ihalesi için ihale tarihini netleştirdik. 25 Ekim 2016 Tarihinde ihalesi yapılacaktır. Alaplı ya hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ocak ve Kaplancan daha sonra Kredi yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü İnşaat Emlak Dairesi Başkanı Erkan Ömeroğlu ‘nu makamında ziyaret etti. Alaplı daki meslek yüksek okulumuzun Yurdu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.Ocak ve Kaplancan son olarak Çalışma ve sosyal güvenlik Bakanlığında Bakan Müşaviri Alaplılı Emine Çift’e yeni görevi için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER