VİKO By Panasonıc, 36. kuruluş yıl dönümünü kutladı…

VİKO By Panasonıc, 36. kuruluş yıl dönümünü kutladı…

VİKO By Panasonıc, 36. kuruluş yıl dönümünü kutladı…

Japon teknoloji devi Panasonic’e bağlı olarak faaliyet gösteren ve anahtar-priz sektörünün de lider kuruluşu olan VİKO by Panasonic, 36. Kuruluş Yıl Dönümü & Bizden Bize Paylaşım Toplantısı kapsamında tüm çalışanlarının katılımı ile önemli bir organizasyon gerçekleştirdi. “İlke ve değerlerimizi hep birlikte yaşatıyor, el ele başarı öyküleri yazmaya devam ediyoruz” teması ile gerçekleştirilen programa, Yönetim Kurulu Başkanı Toshihide Arii, Başkan Yardımcısı Takaki Oguri, CEO Nusret Kayhan Apaydın, yönetim kurulu üyeleri, yöneticiler, çalışanlar ve ailelerikatıldı.

“İşimizi yaparken amacımız,topluma katkı sağlamak olmalı…”

VİKO by PanasonicEndüstriyel Tesislerinde gerçekleştirilenorganizasyonda, 900 çalışan aileleri ile birlikte hazır bulundu. Program, CEO Nusret Kayhan Apaydın’ın açılışkonuşması ile başladı. Apaydınkonuşmasında “Artık gelenekselleşen bu organizasyonumuz ‘Çalışan Odaklılık’ değerimizinadeta bir yansıması gibi oldu. Panasonic’in 7 temel ilkesinden birisi olan ‘Gelişim İçin Yılmadan Çaba Göstermek’tüm çalışanlarımızla birlikte daima içselleştirmemiz gereken kavramlardanbirisi. İşimizi yaparken önemli bir amacımız da topluma katkı sağlamakolmalıdır. İşte bu katkımızı artırabilmenin yolu, yeteneklerimizi sürekligeliştirme çabasından geçer. Ancak bu tükenmez çaba sayesinde, vizyonumuzadoğru yol alabiliriz.” dedi.


102 ödül sahibini buldu, çalışanlar VİKO Müzik Grubu’nun şarkılarıile coştu…

VİKO Tanıma Takdir Ödüllendirme Sistemi’ne göre belirlenen “Kıdem-Teşvik” değerlendirmesi kapsamındaki 102ödül, 36. kuruluş yıl dönümü kutlamalarında sahiplerini buldu. VİKO’da 5, 10, 15 ve 20. yılınıdolduran çalışanlara üst yönetim tarafından birer plaket takdim edildi, aileleriile birlikte sahneye çıkan çalışanların yaşadığı gurur ve mutluluk ise görülmeyedeğerdi. VİKO çalışanlarından oluşanmüzik grubunun sahne aldığı organizasyonda, 36. kuruluş yıl dönümü içinhazırlanan özel pastanın kesilmesiyle birlikte ortaya çıkan görüntü günün en anlamlıkarelerinden birini oluşturdu.


Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2016, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER