Yeni girişimciler sertifikalarına kavuştu

Yeni girişimciler sertifikalarına kavuştu

Yeni girişimciler sertifikalarına kavuştu
Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKKA) Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) düzenlediği ve geçtiğimiz hafta eğitimleri tamamlanan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ni başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle dağıtıldı.
Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın düzenlediği 9 eğitimden 3. olarak Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen eğitim de başarıyla tamamlanarak Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı yetkililerinin katılımıyla sertifikalar sahiplerini buldu.
Bölgenin merkez ve tüm ilçelerini kapsayacak şekilde planlanan eğitimlere son sürat devam ediliyor. Zonguldak’ta yetersiz olduğu düşünülen girişimcilik kültürüne büyük bir katkı sağlayacağı düşünülen eğitimlerin tamamlanmasının ardından bölgedeki ticari işletme sayısındaki artış ile birlikte işsizlik oranında da ciddi bir düşüş sağlanması planlanıyor.
BAKKA Zonguldak Yatırım Destek Ofisi kendi işini kurmak isteyen girişimcilere başlangıç için gereken hibe programlarından faydalanmalarına vesile olabilmek için girişimcilik eğitimleri düzenleniyor.Bölge yatırım ortamının iyileştirilmesine yönelik çalışmalarımız şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da son sürat devam edecek.
Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2016, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER