GSM operatörlerinde bayram yoğunluğu! Vatandaşlar şebeke sorunu yaşıyor

81 ilde uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinde bulunan vatandaşlar, yakınlarıyla bayramlaşmak için telefonlara sarılınca GSM şirketlerinin şebekeleri yanıt veremedi.

GSM operatörlerinde bayram yoğunluğu! Vatandaşlar şebeke sorunu yaşıyor

Türk Telekom, Turkcell, Vodafone kullanıcıları, bazı bölgelerde arama sorunu yaşıyor. Ramazan Bayramı dolayısıyla hatlarda yaşanan yoğunluk dolayısıyla meydana geldiği düşünülen arama problemi, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan bir tanesi oldu. Peki, neden arama yapılmıyor? Şebeke sorunu ne zaman düzelir? İşte tüm merak edilenler...

RAMAZAN BAYRAM'INDA HATLAR NEDEN ÇALIŞMIYOR?

Koronavirüse karşı önlem amaçlı uygulanan 4 günlük yasak sebebiyle evlerinden çıkamayanlar yakınlarıyla bayramlaşmak için telefonlarına sarıldı fakat arama yapamadılar.

Ramazan Bayramı'nın ilk gününde bazı bölgelerde Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hat kullananlar arama yapmak istediklerinde şebeke sorunuyla karşılaştı. 

Arama sorunu bazı bölgelerde yaşanıyor. Bayramın ilk günü sevdiklerini aramak istediklerini ancak sıkıntı yaşadıklarını belirten vatandaşlar sosyal medya hesapları üzerinden GSM operatörlerine tepki gösterdi.

Durumun kaynağına yönelik henüz bir açıklama yapılmadı.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2020, 17:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER