15 Temmuz ruhu alana yansıdı

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak´a teşekkür etti

15 Temmuz ruhu alana yansıdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın katıldığı mitinge akın ederek meydanı dolduran, tarihindeki en büyük mitingi gerçekleştiren Zonguldaklıya teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Evet kararlılığının ortaya konduğunu söyledi.

Miting alanını dolduran yaklaşık 15 bin kişi ile alan dışında kalan 10 bin den fazla insanın, Cumhurbaşkanı Erdoğana olan sevgisini, kararlılığını gösterdiğini dile getiren Zeki Tosun, “Sayın Cumhurbaşkanımız mitingimizde halkımızla bütünleşmiş, kendisine gösterilen sevgiyi karşılıksız bırakmamıştır. Zonguldak Halkı tarihinde ilk kez böylesine kalabalık ve böylesine coşkulu, istekli ve arzulu bir miting gerçekleştirilmiştir. Bu da halkımızın Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güvenini, sevgisini ve bağlılığını ortaya koymuştur” dedi.

Zeki Tosun, 16 Nisan tarihinde yapılacak olan Halk Oylaması öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğanın gerçekleştirdiği miting ile birlikte kararsızlığını ortaya koyan halkın EVET kararını vermesini beraberinde getirdiğini ve Sandığa da EVET olan yansıyacağının işaretini verdiğini dile getirerek, “Kampanya süresince yapılan iftira ve hakaret dolu söylemlere Halkımız Mitingimize gösterdiği ilgi ve katılımla gereken cevabı vermiş, Zonguldak olarak Cumhurbaşkanı Erdoğanın ve hükümetimizin yanında olduğunu göstermiştir. Zonguldak Bir kez daha Geleceğinin, Ülkesinin, demokrasinin, birlik ve bütünlüğünün yanında olduğunu ortaya koymuştur. 15 Temmuz ruhunu kaybetmediğini, ülkesine, bayrağına ve ezanına olan bağlığını göstermiş, Şehitlerimizin ruhlarını Şaad etmiştir. 15 temmuz ruhu Cumhurbaşkanımızın mitingine de yansımıştır” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın Zonguldak Mitingine teveccüh gösterip, Zonguldak tarihinin en büyük katılımını gerçekleştiren, Cumhurbaşkanı Erdoğanın yalnız bırakmayan, büyük sevgi gösterisinde bulunan, 15 Temmuz ruhunu alana yansıtarak EVET kararlılığını cesaretle gösteren Zonguldak halkına bir kez daha teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER