"19. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Kongresi"

ZONGULDAK (AA) - TÜRK-İŞ, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) ve Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) tarafından Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde,"19. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Kongresi" düzenlenecek.GMİS'ten...

ZONGULDAK (AA) - TÜRK-İŞ, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) ve Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) tarafından Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde,"19. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Kongresi" düzenlenecek.

GMİS'ten yapılan açıklamada, 19'uncusu düzenlenecek Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Kongresi'nin 4-6 Ekim tarihlerinde Ereğli ilçesinde bir otelde düzenleneceği belirtildi.

Çalışma hayatına ilişkin güncel konuların tartışıldığı kongrenin ana konusunun "Emek ve Sendikacılığın Geleceği" olarak belirlendiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kongrenin açılışı 4 Ekim saat 09.30'da gerçekleştirilecek. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Kongresine ülkemizde Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü olan 50'ye yakın üniversitenin akademik camiası ile TÜRK-İŞ'e bağlı tüm sendikaların yöneticileri ve temsilcileri katılacak. Üç gün boyunca akademisyenler ve sendikacılar toplam 11 oturumda 43 bildiri sunacak."


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER