2 günde 3 bonzai vakası... Gençler tehlike altında

Karadeniz Ereğli'de 2 günde bonzai komasına girdikleri iddia edilen 3 kişi Devlet hastanesinde tedavi altına alındı.

2 günde 3 bonzai vakası... Gençler tehlike altında

İlk olay Sarı korkmaz mahallesi Lojmanlar mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre yerde yatan T.A. (20)  yı gören öğrenciler ve vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis, T.A.yı ambulansa bindirmek istedi. Ambulansa binmek istemeyen T.A. polisin ve sağlık ekiplerinin zorlaması ile ambulansa bindirilerek ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı. Olayı gören öğrenciler Biz polisi arayacaktık. Bir adam geldi. Bize Hayır polisi aramayın. O gitsin dedi. Biz yolda geçerken birisini daha gördük. Durdurmak istedik dediler. Hastaneye kaldırılan T.A. nın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İkinci olay Murtaza Mahallesi Dış Çeşme sokak üzerinde ki Çelikel camisi önünde meydana geldi. İddiaya göre aldığı uyuşturucu madde dolayısıyla caminin merdivenlerinde baygınlık geçiren 21 yaşındaki B.D. yi gören vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri sedye ile ambulansa aldıkları B.D. ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ereğli Devlet hastanesine kaldırdı. Acil serviste tedavisi yapılan B.D. nin yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Son olay ise Müftü Mahalle3si 48ler kavşağında meydana geldi. İddiaya göre yerde yatan D.S. yi gören vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, D.S. yi kendine getirdikten sonra yapılan üst aramasında uyuşturucu madde buldu. Ekip aracına alınan genç hastaneye götürüldü. Gencin saplık durumunun iyi olduğu tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi.

Polisin yaşanan olaylar sonrasında geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2017, 06:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER