Ahmet Metin Turanlı Zonguldak’a veda etti.

Ahmet Metin Turanlı Zonguldak’a veda etti.

Zonguldak İl Emniyet Müdürü iken Isparta İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Ahmet Metin Turanlı Zonguldak’a veda etti.

Zonguldak Polisevi’nde mesai arkadaşları ile son kez bir araya gelen Metin Turanlı gidişinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile duygu dolu anlar yaşattı.

Metin Turanlı paylaşımında:

“Sevgili Zonguldaklı hemşehrilerim,

Yaklaşık 5 yıldan beri emeğine emek, ekmeğine huzur katmak üzere bulunduğum “dedemin ekmek teknesi” Zonguldak’ımızdan ayrılıyorum.

Bilfiil burada yaşadığım “1719” günün (yaklaşık 10 günü dışındaki sürenin) ortalama her 18 saatinde bu şehirde yürüttüğüm mesaim esnasında; ülkeme, insanıma ve milletime sağlıkla hizmet edebilmeyi nasip eden Allah’ıma şükrediyor, buna vesile olan ve bu atmosferi kolaylaştıran sıralı tüm devlet büyüklerime saygı ve muhabbetlerimi arz ediyorum.

Bu süreçte insanımıza ve devletimize katkı sağlarken inancımızın ve imanımızın gereği olarak doğru, adil, şerre düşman, haine buhran, dertliye derman olabildiysem kendimi bahtiyar sayarım.

Sürekli temas halinde olduğum, duasını aldığım, talepleriyle ilgililer arasında köprü olmaktan yüksünmediğim, bu şehrin her yaştaki çocuklarını, Ali amcalarımı, Ayşe teyzelerimi; benden daha iyi sahipleneceğine inandığım işin erbablarına emanet ediyorum.

Devlet ve millet işlerini sürdürmeye çalışırken, değerlerimin bana yüklediği sorumluluk duygusunu bazen aşırıya kaçırarak kendilerini ihmal ettiğim çocuklarıma, aileme ve onlara benim yokluğumu aratmayan kıymetli eşim Hafize hanıma özellikle şükranlarımı arz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Zonguldak insanımızın derdiyle karşılık beklemeden dertlenen, ülkemizin birliği ve dirliği mücadelemizde özellikle küresel fitneye karşı yanımızda olduğunu hissettiğim, haktan ve adaletten yana tavır alan her bir hemşehrimize teşekkür ediyor; varsa hakkımı helal ediyorum.

Yine bu süreçte bilmeden, istemeden kalbini kırdığım kimselerden ya da bir şekilde üzerime hakkı geçmiş olan insanımızdan haklarını helal etmelerini istiyorum.

Bu vesileyle emeğin başkenti Zonguldak’ta milletimizin ahlak, vicdan ve hukuk değerleriyle mutlu mesut yaşayan, helalinden ekmek mücadelesinde olan herkese gönüllerince mutlu olabilecekleri müreffeh bir yaşam diliyorum.

Ülkemizin huzuru ve refahı için içerde ve dışarda değerlerimiz için canını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimizi de Şükranla anıyorum.

Allah devletimizi ve milletimizi korusun.

... “ve Zonguldak” Allah’a ısmarladık.” İfadelerini kullandı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER