AK Parti'den vatandaşlara karanfil

AK Parti MKYK üyesi ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, parti teşkilatıyla birlikte yarın yapılacak olan referandum öncesi vatandaşlara karanfil dağıttı.

AK Parti'den vatandaşlara karanfil

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve parti teşkilatıyla birlikte, Gazipaşa Caddesi üzerinde vatandaşlara karanfil dağıtan AK Parti MKYK üyesi ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, CHP’lilerin Vergi Dairesi önünde dağıttığı “Hayır” lokumundan yiyerek, karanfil takdim ettiler.

Karanfil dağıtımının ardından Madenci Anıtı’na gelen partililer gazetecilere açıklamalarda bulundular.

16 Nisan’a sayılı saatler kaldığı belirten Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun; “Bugün teşkilatımızla beraber Zonguldaklı kardeşlerimize hem karanfil takdim ettik hem de selamlaştık. İşin sonuna geldik inşallah yarın Zonguldak ve tüm Türkiye’de Türkiye’nin ve milletin istediği olacak. Bütün Türkiye 17 Nisan sabahı güzel bir şekilde uyanacak istikrarın olduğu, ekonomisinin canlı olduğu bir Türkiye’de uyanacağız. Yaklaşık 2 aydır teşkilatlarımızla beraber sahalardayız. İnşallah bunun mükafatını yarın halkımız bize verecektir. Ben bütün Zonguldak halkını yarın sandıklara davet ediyorum. Bu çok önemli katılım ne kadar çok olursa demokrasi şöleni o kadar çok olur” dedi.

HAYIR DEDİKLERİ LOKMADAN BİZLER ALDIK KENDİLERİNE KARANFİLLERİMİZİ VERDİK

Referandum öncesi halka karanfil dağıtımı sırasında CHP standına uğrayarak partililere karanfil verdiklerini ifade eden AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “CHP standına uğradık. Onlarda lokma dağıtıyorlarmış Hayır dedikleri lokmadan bizler aldık kendilerine karanfillerimizi dağıttık. Demokrasinin güzelliği bu hep beraber birlik beraberliğimiz ülke menfaatleri doğrultusunda herkesin birdir. İnşallah 17 Nisan sabahı mutlu güzel bir Türkiye sabahına uyanmak dileğiyle saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

“SON SÖZÜ HALKIMIZ SÖYLEYECEK”

AK Parti MKYK üyesi ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ise, “Milliyetçi Hareket Partisi ile hazırlamış olduğumuz taslak 339 oyla meclisten geçmişti. Meclisten geçtikten sonra sahaya çıktık. Arkadaşlarımız partililerimiz hepimiz bir aylık yoğun bir çalışma içeresindeydik. Çalışmalarımız bugün akşam sona erecek. Yarın son sözü halkımız söyleyecek. Ben büyük bir ihtimal ile ‘Evet’ çıkacağına inanıyorum. Ancak ‘Hayır’ oyu verecek insanlarda bizim insanlarımızdır. Herkesi pazartesinden itibaren yeni hükümet sistemimizle birlikte kucaklayacağız.  Pazartesinden itibaren geçtiğimiz yeni hükümet sisteminde istikrar olacak. Ülkenin önü açılacaktır ve daha hızlı kalkınacaktır. İnanın bu ülkemize faydası olduğu gibi çevremizdeki ülkelere de faydası olacaktır. Herkes bizim insanımızdır herkesi kucaklıyoruz. Birlik beraberlikten kuvvet doğar. Ayrılıktan düşmanlarımız faydalanır. Ben herkesi yarın oy vermeye davet ediyorum. Yarın akşam hayırlı bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Ülkemiz için dünyamız için hayırlı ve uğurlu olsun diyorum” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2017, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER