'Aklın yolu bir'

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, mahalle gezilerinin ardından referandum turlarına şehir merkezinde de devam etti.

'Aklın yolu bir'

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması çalışmaları kapsamında mahalle turlarının ardından şehir merkezinde esnaflarla görüşürken, MHP’nin ‘Evet Standı’nı da ziyaret etti. MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker’e de verdiği destekten dolayı teşekkür eden Başkan Uysal, standa gelen vatandaşlara, “Aklın yolu bir. MHP’de evet diyor” dedi.

Yaşlılar Gençler Evi’ndeki vatandaşlardan da ‘Evet’ için destek isteyen Uysal;  “Bu bir siyasi parti seçimi değil. Sandığa gittiğimiz zaman hem ülkemizi yönetecek Cumhurbaşkanını seçmiş olacağız, hem de meclisin vekillerini seçmiş olacağız. Aynı gün ikisi de seçileceği için ertesi gün hükümet kurulmuş olacak.

Yani koalisyon dönemleri bu sistemde artık bitiyor, tek başına iktidara gelen bir hükümet oluşuyor. Bundan dolayı da siyasi bir istikrar geleceği için ben sizlerden Evet demenizi istiyorum. Bugün 50 yaşına gelen, bu ülkede yaşayan koalisyonları görmüş, darbeleri görmüş olan zaten hiç düşünmeden bu sisteme evet der.  

Siyasi görüşünüz ne olursa olsun, hangi partiye oy verirseniz verin gelin birbirimizi sevelim. Ülke olarak sevmeye, birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var. Evet diyende hayır diyende bizim insanımız.

Ancak Kandil, FETÖ, DAEŞ ve Batı dünyası birlik olmuş‘evet’ çıkmasın diye uğraşıyor. Parçalanmamak için, ülkemizin bütünlüğü için, birlik ve beraberliğimiz için daha güçlü bir ülke için bu coğrafyada güçlü irade, güçlü hükümetlerin olabilmesi için bu sisteme ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

Başkan Uysal’ın referandum gezilerine Başkan Yardımcıları Ayhan Atay, Esra Alpago ve bazı Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2017, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER