AKPINAR´DAN VEDA ZİYARETLERİ

Zonguldak&8217;ın Ereğli ilçesi milli Eğitim Müdürlüğünden Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Turan Akpınar ilçe protokolüne veda ziyaretinde bulundu.

AKPINAR´DAN VEDA ZİYARETLERİ
Zonguldak&[#]8217;ın Ereğli ilçesi milli Eğitim  Müdürlüğünden Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Turan Akpınar ilçe protokolüne veda ziyaretinde bulundu.
Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak ve Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Albay Yalçın Enç&[#]8217;i veda ziyaretinde bulundu.
İlk olarak Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay&[#]8217;ı makamında ziyaret eden Akpınar, daha sonra Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Akpınar, &[#]8220;Sonuçta devletimiz bizlere halka hizmet için görevlendiriyor. Karadeniz Ereğli&[#]8217;de de gerek yerel yönetimlerle gerekse de halkımızla bütünlük içinde çalışmalar yaptık. Milli Eğitim&[#]8217;de önemli mesafeler alındı. Ben bu süre içinde desteklerini esirgemeyen herkese ve sizin şahsınızda da Karadeniz Ereğli halkı ve velilerimize teşekkür ediyorum. Sivas&[#]8217;a mutlu ve huzurlu gideceğim&[#]8221; dedi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık da Turan Akpınar&[#]8217;ın İl Milli Eğitim Müdürü olarak Sivas&[#]8217;a tayin olmasının hem kendisinin hem de Karadeniz Ereğli&[#]8217;nin başarısı olduğunu belirterek,&[#]8220;Asıl biz size teşekkür ediyoruz. Görev süreniz içinde gerçekten çok çalıştınız. Çok başarılı işlere imza attınız. Herkesle sevgi içerisinde bir arada oldunuz. Halka güven telkin ettiniz.&[#]8221;, cümleleriyle başladı. Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık konuşmasında ilçe milli eğitimi için önemli atılımlar yapılabilmesi adına gayretlerde bulunan Akpınar ve ekibine belediye olarak destek verdiklerini belirterek; &[#]8220;Ortak birçok faaliyette bulunduk. Belediyenin kültürel faaliyetlerinde milli eğitime rahatlıkla telefon ediyorduk. Ortaklaşa faaliyetler yapmaktan da büyük memnuniyet duyduk. Gittiğiniz yerde de başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum. Başarılı olmanızı diliyorum. Biz de Sivas&[#]8217;a geldiğimiz zaman orada da çalacak bir kapımız olacak&[#]8221; diye konuştu.
Akpınar, daha sonra sırasıyla belediye başkan yardımcılarını da odalarında ziyaret ederek vedalaştı. Akpınar, son olarak ta Kdz. Ereğli ilçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak ve Garnizon Komutanı Albay Yalçın Enç&[#]8217;i veda ziyaretinde bulundu.
Öte yandan Akpınar&[#]8217;ın 1 hafta sonra Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilişiğinin kesileceği ve Akpınar için 19 Ocak 2012 Perşembe günü Damla Organizasyonda ilçe protokolünün katılacağı bir veda yemeği düzenleneceği belirtildi.
Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2012, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER