‘’ANKETLERDE AÇIK ARA FARKLA ÖNDEYİZ’’

‘’ANKETLERDE AÇIK ARA FARKLA ÖNDEYİZ’’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, ‘’Millet ittifakında yer alan partilerin alacağı karar doğrultusunda, genel başkanımızın Cumhurbaşkanı adayı olmasını isterim’’ dedi.

Partilerinin Zonguldak’ta düzenlediği programlara katılmak için kente gelen CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel ile CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanlığı’nı ziyaret etti.

ZGC Başkanı Derya Akbıyık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, konuklara ikramda bulunuldu.

Bir gazetecinin, ‘’CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, (Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu) açıklamasının ardından, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun da bu açıklamaya atfen (Doğmamış çocuğa don biçmek) anlamındaki beyanatını nasıl değerlendiriyorsunuz’’ sorusunu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Akın, şöyle yanıtladı:

‘’Benim gönlümden Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olması tabii ki geçer. Ancak şunu gözden kaçırmamamız gerekir ki o da millet ittifakı. Millet ittifakında yer alan partilerin alacağı karar doğrultusunda, genel başkanımızın Cumhurbaşkanı adayı olmasını isterim. Gönlüm böyle istemektedir. Partimizin bir neferi olarak sayın genel başkanımızın Cumhurbaşkanı adayı olmasını canı gönülden istiyorum. O günü de sabırsızlıkla bekliyorum. Halkımızın dürüstlüğüne güvendiği liderimiz genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olmasını, ülkemiz insanının büyük çoğunluğunun da  canı gönülden istediğine inanıyorum.’’

‘’ANKETLERDE AÇIK ARA FARKLA ÖNDEYİZ’’
CHP Genel Başkan Yardımcısı Akın, ‘’Yapılan seçim anketleri sonuçlarına göre CHP’nin oy durumu nasıl?’’  sorusu üzerine şöyle konuştu:

‘’Bu iktidar halkı sefalete sürükledi, perişan etti, ekonomisini çökertti. Halkın ısrarla seçim istemesi üzerine iktidar erken seçim kararı almak zorunda kalacaktır. Seçimin zamanında yapılacağına inanmıyorum. Her an sürpriz baskın bir seçim bekliyoruz, buna da hazırız.

Ancak kaybedeceklerini bildiklerinden erken seçime gitme cesaretini gösterebilirler mi bilemiyorum. Ancak şunu söyleyebilirim ki yapılan seçim anketlerinde, inanın ki ara farkla öndeyiz. Halkımız artık bu iktidarı görmek istemiyor, inanmıyorlarsa seçim kararı alsınlar da  ne sonuç çıkacağını görelim. Kendileri de biliyorlar ki bir daha geri dönmemek şartıyla gidiciler.’’

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunulan ziyarette, konuklarla fotoğraf çektirildi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER