ATM´Yİ DE ARACI´DA YAKTILAR

ATM´Yİ DE ARACI´DA YAKTILAR

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessesi Müdürlüğü önünden geçen 25 Aralık akşamı içinde 151 Bin TL ile birlikte çalınan ATM, ormanlık alanda hırsızlıkta kullanılan araç içersinde yanmış bir şekilde bulundu.

Zonguldak&[#]8217;a bağlı Kardeşler Köyü yolu üzerinde ki ormanlık alanda araç ile birlikte yanmış vaziyette bulunan ATM orman köylüsü tarafından fark edilerek, güvenlik güçlerine bildirildi.

Olay yerine gelen güvenlik güçleri olay yerine inceleme yapmaya başladı.

151 BİN TL VARDI!

Maden işçilerinin işlemlerini yaptırabilmeleri için  TTK Üzülmez Müessese Müdürlüğü binasının yanına kurulan tek katlı banka şubesinin camekanlı bölümünde yan yana bulunan 3 ATM&[#]8217;den biri çalınmıştı.

KAMERA ARIZALIYDI

ATM&[#]8217;lerin bulunduğu bölümdeki bankaya ait güvenlik kameralarının 6 Aralık&[#]8217;tan bu yana arızalı olduğu belirlenirken, müesseseye ait güvenlik kamerasına ise sadece minibüsün geliş ve gidişinin yansıdığı, ancak görüntülerden aracın plakasının saptanamadığı belirtilmişti.

Girişteki kulübede bulunan güvenlik görevlisinin de olay sırasında yerinde olmadığı, müessese içinde bulunduğunun tespit edildiği olay erakki Mahallesi&[#]8217;nde daha önce çalınan bir minibüsle gerçekleştirilmişti.

Bir haftadır olayın faallerini arayan güvenlik güçleri İçinde 151 bin TL bulunan 500 kiloluk ATM&[#]8217;yi çalınan minibüs ile birlikte ormanlık alanda yakılmış bir şekilde buldu.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2012, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER