Aynı yerde 2. Vaka

Park halinde bulunan 2 aracın kaput ve camlarına kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verildi.

Aynı yerde 2. Vaka

Kdz.Ereğli’ye bağlı Müftü Mahallesinde park halindeki araç, kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar gördü. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler 2 gün önce bir sitenin içeresindeki otoparka gelerek park halindeki otomobilin kaput ve kapılarına zarar verdi.

Alınan bilgilere göre 10 gün önce de, yanında bulunan ve kullanılmayan aracın ön camı kırıldığı ve kaputa zarar verildiği öğrenildi.

Araç sahibi Mustafa Beşikçi, durumu fark etmesinden sonra polis ekiplerine haber verildi. Ekipler olay yerine gelerek inceleme ve araştırma yaptı. Aynı yerde bulunan bir başka aracın da 10 gün önce camının kırıldığını ifade eden Taner Beşikçi, sık görülen olaylar için önlem alınmasını istedi.

Beşikçi, ‘’Yarın bir başka araç sahibi zarara uğrayabilir, araçlarımıza zarar verenlerin en kısa sürede yakalanmasını talep ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Camı kırılan ve kaputun da ezilmeler olan araç için branda ve tahtalarla kapatılarak geçici çözüm alındı. Olay yerine gelen polis ekipleri bölgede bulunan binalardan ve iş yerlerinden güvenlik kamerası kayıtlarını aldı.

Ekipler, araçların zarar gördüğü otoparktaki incelemelerin ardından kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2017, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER