Ayrım yapılması doğru değil!

Atatürk Düşünce Derneği (ADD) Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Coşkun ve yönetim kurulu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ramazan Çakal’ı ve yönetimini ziyaret etti.

Ayrım yapılması doğru değil!

Atatürk Düşünce Derneği (ADD) Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Coşkun, Şehitlerin ve gazilerin arasında ayrım yapılmasının doğru olmadığını ve Cumhuriyetinin kuruluşu ve varlığını sürdürmesi için mücadele eden ve bu yolda gazi olan, şehit düşen her vatandaşın kıymetli olduğunu söyledi.
ADD Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Coşkun, dernek ziyaretinde yaptığı konuşmasında, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz arasında ayrım yapılması doğru değil. Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşu ve varlığını sürdürmesi için mücadele eden ve bu yolda gazi olan, şehit düşen her vatandaşımız kıymetlidir. Dernek Başkanı Ramazan Çakal ve yönetim kurulu üyelerine ADD Zonguldak Şube Yönetim Kurulu olarak teşekkür ederiz”.
Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ramazan Çakal, ziyaretlerinden dolayı ADD Şube Başkanı Mustafa Coşkun’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Ziyaret sonunda Ramazan Çakal, Mustafa Coşkun’a dernek flaması hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2017, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER