"Bağımsız Türkiye'yi hazmedemiyorlar"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı iş adamlarının mal varlıklarını yurt dışına kaçırma gayreti olduğunu öğrendiğini belirterek, Bakanlar Kurulu'na "Asla izin vermeyin!" diye seslendi.

"Bağımsız Türkiye'yi hazmedemiyorlar"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Muş İl Kongresinde yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, bazı iş adamlarının mal varlıklarını yurt dışına kaçırma gayreti olduğunu öğrendiğini ve buna asla izin verilmemesi gerektiğini söyledi. Varlıklarını yurt dışına çıkarmaya çalışanlara iyi nazarla bakamayız Erdoğan, Bazı haberler alıyorum, bazı sinyaller alıyorum, bazı iş adamlarının varlıklarını yurt dışına kaçırma gibi gayretlerinin olduğunu duyuyorum, buradan Bakanlar Kuruluna sesleniyorum. Bunların hiçbirine çıkış için asla izin vermemelisiniz. Bu ülkede kazanıp varlıklarını yurt dışına çıkarmaya çalışanlara iyi nazarla bakamayız. dedi. Bağımsız Türkiye’yi hazmedemiyorlar Erdoğan şöyle devam etti: Sizler son günlerde sergilenen çifte standartları takip ediyorsunuz değil mi? Hans’a, Corc’a, Mayk’a göre değil Hasan’a Ali’ye Ahmet’e göre hareket etmemiz birilerini rahatsız ediyor.

Alışmışlar emir kipiyle hareket eden Türkiye’ye. Bağımsız Türkiye’yi hazmedemiyorlar. Nerede bir ihtiyaç sahibi varsa onların imdadına koşuyoruz Nerede bir ihtiyaç sahibi varsa onların imdadına koşuyoruz. diyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 vilayeti ile 80 milyonu ile 780 bin kilometrekare vatan toprağı ile tüm Türkiyeyi kucaklama gayreti içinde olduklarını vurguladı. Türkiyenin son 15 yılını Demokrasinin şaha kalktığı bir süreç olarak değerlendiren Erdoğan, Bugün ekonomisi 3 kat büyümüş, milli geliri 11 bin dolara çıkmış bir Türkiye var. diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2017, 19:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rıfat yılmaz
Rıfat yılmaz - 6 yıl Önce

BEN TÜRKÜYENİN BAĞIMSIZ BIR ÜLKE OLACAĞINA INANMIYORUM TURKIYE BAĞIMSIZ BIR ÜLKE OLMASI ICIN BAŞTA ADALET OLMALI VE TOPLUMSAL BARIŞI OLMASI ŞART ONUN ICINDE 1 işsizlik olmamalı yani ististam arttırmalı 2 VERGİLER AZALTILMALI 3 PETROL UCUZLATILMALI 4 ASGARI ÜCRET ARTTIRILMALI bunları yapabilirler ise türkiye hem BAĞIMSIZ hemde sorunları daha az bir ülke olabilir

SIRADAKİ HABER