Başkan Uysal'dan anlamlı ziyaret

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ,eşi Sevim Uysal ile birlikte ‘18-24 Mart Yaşlılar Haftası’ dolayısıyla İbrahim İzmirlioğlu Huzurevi’ni ziyaret etti.

Başkan Uysal'dan anlamlı ziyaret

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bir araya geldiği yaşlılarla birlikte pasta kesip, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Başkan Uysal ve eşinden çiçek alarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İzmirlioğlu Huzurevi Müdiresi Zeynep Yüksel Ünal, Başkanım biz biliyoruz ki, her zaman yanımızdasınız. Her türlü sıkıntımıza ortak oldunuz, sorunlarımızı çözdünüz. Yaşlılarımız bizim gibi sizi de çok seviyor.” dedi.

‘Bunlar yaşlı değil, hepsi delikanlı. Ruhu genç olan ve yaşlanmayan insanlar. Huzurevinde oturan huzurlu ve huzuru seven insanlar.’ diyen Başkan Uysal da onlara ihtiyar, saygıdeğer büyükler veya çınarlar denilmesinin daha uygun olacağını söyledi.

Başkan Uysal, ‘Her yerde söylerim, çocuklarımızı büyüklerimiz kadar sevdiğimiz saydığımız zaman bu ülke ilerlemiş demektir. Çocuklarımızı ne kadar çok seviyorsak onların geleceklerini ne kadar çok önemsiyorsak, yaşlılık dediğimiz büyüklerimize de aynı seviyede değer vermemiz, saygı göstermemiz ve sevmemiz lazım. İşte o zaman çağdaş bir ülke oluruz’ diye konuştu.

Başkan Uysal, daha sonra bir yaşlının okuduğu şiire eşlik etti. Müzik eşliğinde eğlenen, türkü söyleyen ve göbek atan yaşlılarla birlikte pasta kesen Başkan Uysal, sigarayı bırakan Selim Öteyüz adlı yaşlıya da yıldız rozeti taktı.

Karadeniz Ereğli Belediyesi Daire Müdürleri ve belediye personelinin de hazır bulunduğu ziyarette, yaşlılara çeşitli hediyeler dağıtıldı. 

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2017, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER