BAYRAMLARIMIZ BİR BAŞKA

BAYRAMLARIMIZ BİR BAŞKA
gundemeregli.com- Tüm yurtta olduğu Zonguldak ve ilçelerinde de Kurban bayramı heyecanı yaşandı. Küçükler büyüklerin ellerini öptü. Vatandaşlar kucaklaştı.

Özellikle ilçelerde de bayram programları görülmeye değerdi.


Kdz. Ereğli ilçesinde bayramlaşma programı her bayram olduğu gibi yine Atatürk Kültür Merkezi (AKM) salonunda gerçekleştirildi.

Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay başkanlığındaki heyet birbirleri ile kucaklaşarak bayramlaştı, birlik ve beraberlik örneği sergiledi.

Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, halkın iyi bir bayram geçirmesi temennisinde bulunarak, Kurban Bayramı´nın da amacına uygun kutlanmasının önemine değindi. Çay Bayram süresince herkesin ihtiyaç sahipleri için elimizden geleni yapmasını umuyoruz.  Büyüklerimizi ve yakınlarımızı ziyaret etmeliyiz. Bayramı bayram gibi yaşayalım. Tatsızlıkları bir tarafa bırakalım dedi.

Belediye Başkanı Posbıyık ise, herkese birlik ve beraberlik çağrısında bularak, Kurban Bayramı´nın bölgeye yakışır bir şekilde geçirilmesini diledi.a

ERDOĞAN İLE CANDAN BAYRAMLAŞMADI



Her ikisi de tokalaşma esnasında karşı karşıya gelmemeleri ve kafalarını farklı yönlere çevirmeleri bayramlaşma törenine damgasını vurdu.


GÜNDEM GAZETESİNE YOĞUN İLGİ

Kdz    ilgi odağı oldu. 8 sayfa yayımlanan gazete, gerek içerik, gerekse gündeme ilişkin değindiği konular ile tüm protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından ilgiyle okundu.

Alaplı ilçesinde de bayramlaşma renkli görüntülere sahne oldu. Bu yıl ilk kez Kaymakamlık binasında düzenlenen bayramlaşmada önemli mesajlar verildi.

Programa AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Kdz. Ereğli ilçe Jandarma Komutanı ve aynı zamanda Alaplı ilçe Jandarma Komutanı Vekili Engin Özkul, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.



Bayramlaşma programı kapsamında protokol üyeleri daha sonra Alaplı ilçe Emniyet Müdürlüğü, Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek personelin bayramını kutladı.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2012, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER