Belediye işçilerinden Başkan Uysal'a teşekkür

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Toplu Sözleşme Görüşmelerinde 2 yıl için toplamda yüzde 25 zam verilerin belediye işçileriyle buluştu. Zam artışından memnun olan işçiler Başkan Uysal’a teşekkür ettiler.

Belediye işçilerinden Başkan Uysal'a teşekkür

Karadeniz Ereğli Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında  Şubat 2017 tarihinde başlayan ve belediyede çalışan 118  işçiyi ilgilendiren 2017-2019 Dönemi Toplu Sözleşme görüşmelerinin bugün anlaşmayla sonuçlanmasının ardından Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, işçilerle bir araya geldi.

Belediye İşçilerine 2 yıl için toplamda yüzde 25 zam verilmesiyle sonuçlanan görüşmelerin ardından aldıkları zam karşısında oldukça memnun kalan belediye işçileri Başkan Hüseyin Uysal’a teşekkür ettiler.

“BÖLGENİN EN YÜKSEK ZAMMINI VERDİK”

AKM Nikah Salonundaki bilgilendirme toplantısında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal; “Şartlar ne olursa olsun sizler bölgenin en yüksek zammını aldınız.Tüm imkanlarımızı seferber ettik.Türkiye’deki sosyal dengeleri de düşünerek sonuca ulaştık. Sözleşme sürecinde görev alan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Emeklerine sağlık.  1. yıl yüzde 12.64, 2. yıl yüzde 12.38, sosyal yardımlar 1.ve 2. yıl yüzde 16 ile yüzde 30 arasında artış sağlandı. 2 yılda toplamda yüzde 25 zam yaptık. Sosyal yardımlara ilişkin artışlarımızda yüzde 30’ları buldu. Sizlerin huzur ve mutluluğu bizler için çok önemli. Bende sizler gibi bir işçi çocuğuyum.  Bu artışları fazlası ile hak ediyorsunuz .Güle güle harcayın.Sizlere ailenizle birlikte uzun yıllar sağlıklı ömür diliyorum. Başınız ağrımasın, burnunuz kanamasın,  ayağınız takılmasın. Hayatta ne istiyorsanız sizlerin olsun” dedi.

Bilgilendirme toplantısında Belediye Başkan Yardımcıları Atilla Bulak ve Hüseyin Ağlar ile Belediye İş Sendikası Mali Sekreteri Recep Köksal da hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2017, 07:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER