BİRİNCİLERİN OKULUNDAYDILAR

BİRİNCİLERİN OKULUNDAYDILAR
vspace=1
vspace=1
vspace=1
vspace=1
gundemeregli.com
-Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç ve protokolün tüm üyeleri ile kez bir milli bayramı şehir merkezi yerine ilçeye bağlı bir köy okulunda kutlamanın heyecanını yaşadı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramının 93.Yıl Kutlamalarını başarıları ile adından sıkça söz ettiren Kasımlı İlköğretim Kurumunda kutlayan Malğaç ve beraberindekiler halk kitlesi ile birlikte bayram coşkusuna ortak oldular.

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, burada yaptığı konuşmasında, programa katılarak büyük bir sabırla minik yürekleri dinleyen izleten protokol ve öğrenci velilerine teşekkür etti.

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç,Garnizon Komutanı Emre Balcı, Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu,Yüksek Okul Müdürü Doç Doktor Rıfkı Henden,İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran,Şube Müdürü Salih Dirince siyasi parti başkan ve  temsilcileri,köy muhtarları, okulun bando takımı eşliğinde köy içi bayram yürüyüşüne eşlik ettiler. Köy içi bayram yürüyüşünün ardından okul bahçesinde oluşturulan tören alanına teşrif eden bütün misafirlerle beraber saygı duruşu yapılarak  İstiklal Marşı okundu. Ardından kutlamalara geçildi. Günün anlamına dair konuşmalar şiirler,her sınıf düzeyinde halkoyunları,dans,ront,komedi gösterileri,bayrak gösterisi,öğrenci korosu gibi etkinlikler protokol ve misafirler tarafından beğeni ile izlendi.

  gidecek olan   ilçe ve il birincisi öğrencilere İlçemiz Kaymakamı Yıldıray Malğaç çeşitli ödüller verdi.Program kapsamında yapılan yarışmaların dereceli öğrencilerine Garnizon Komutanı Emre Balcı, Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu,Yüksek Okul Müdürü Doç Doktor Rıfkı Henden, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran ödüllerini verdiler.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2013, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER