Çağrı Merkezine 100 Kadın alınacak

Karaelmas diyarının keşfedilmemiş cevherleri iş hayatında projesi başvuruları devam ediyor.

Çağrı Merkezine 100 Kadın alınacak

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksek Okulu ortaklığı ile T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı  Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi  tarafından  2014 yılında açılan ‘’Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu İle İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi Hibe Programı’’na sunulan ‘’Karaelmas Diyarının Keşfedilmemiş Cevherleri İş Hayatında ‘’ projesi kapsamında 100 Kadına verilecek Çağrı Merkezi Personeli Kursu için başvurular alınmaya devam ediyor.

Proje kapsamında hedef grupta yer alan 18-28 yaş arası lise mezunu işsiz 100 kadına çağrı merkezi personeli eğitimi, iş yaşamına hazırlık ve iş yaşamına uyum becerileri eğitimleri verilecektir. Eğitim programı Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma MYO tarafından hazırlanacak ve uygulanacaktır. Ayrıca MYO’da bulunan çağrı merkezi laboratuarında hedef grup hem pratik eğitim görecek hem de işbaşı uygulama yapacaktır. Eğitimi tamamlayan katılımcılara üniversite tarafından sertifika verilecektir. Böylece hedef gruba sektörde  hizmet verebilecekleri mesleki  donanım ve  beceri kazandırılacaktır. Eğitimler; teorik dersler 27-31 Mart, 3-7 Nisan ve 10-14 Nisan haftaları, uygulamalı dersler ilk grup 17-21 Nisan, 2. grup 24-28 Nisan  haftaları olarak planlanmıştır.

Söz konusu kurs ile ilgili kayıtlar www.karaelmascevherleri.org internet adresinden online olarak yapılabileceği gibi, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasına şahsen de başvuru kabul edilecektir. İlçelerden başvurmak isteyen vatandaşlar ise kaymakamlıklar, belediyeler ve ilçelerindeki Ticaret ve Sanayi Odalarına şahsen başvurarak form doldurabileceklerdir.

Son başvuru tarihi: 10 Mart 2017

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2017, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER