ÇALIŞAN GAZETECİLER...

ÇALIŞAN GAZETECİLER...

Tüm yurtta olduğu gibi Zonguldak, Ereğli ve Alaplı ilçelerinde de 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü çeşitli etkinliklerle kutlanacak.  

&[#]8220;10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü&[#]8221; dolayısıyla kamu kurum ve kuruluşları tarafından yayınlanan kutlama mesajlarında, basın mensuplarının gösterdiği özveriye dikkat çekildi.

Halkı bilgilendirme konusunda gayretli çalışmaların ortaya konulduğu açıklamalarda, Gazetecilerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi temennisinde bulunuldu.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık başta olmak üzer Erdemir Genel müdürlüğü, ADD Ereğli Şubesi, GMİS gibi kurumlarda açıklamalarla 10 Ocak gazeteciler gününü kutladı.

Posbıyık yaptığı açıklamada, Ereğli&[#]8217;de görev yapan basın mensuplarının bu anlamlı gününü kutlayarak,  çalışmalarında başarılar diledi.

Öte yandan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) TAŞ.  Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle Kışla mahallesinde fidan dikimi gerçekleştireceği bildirildi.
ERDEMİR Kurumsal İletişim ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü´nden yapılan açıklamada, ´´10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´´ dolayısıyla gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında   fidan dikimi ve sertifika töreni yapılacak.
Açıklamada, saat 10.00´da başlayacak etkinliğe ardından çeşitli ikramların bulunulacağı kaydedildi.

Diğer kurumlar tarafından yapılan açıklamalarda ise,  gazetecilerin her türlü olumsuzluklara rağmen, okurlarına en kısa sürede ve tarafsız bir şekilde ulaşmayı amaçladığını ifade edilerek,  Gazetecilerin, zahmetli, meşakkatli ve her zeminde ciddi fedakarlık isteyen sıkıntılı bir görevi yürüttüklerine işaret edildi.
Türk basının, önemli gelişmeler göstererek sorumluluklarını başarıyla yerine getirildiğinin belirtildiği açıklamalarda, şu görüşler yer verildi:

&[#]8220;Bu hizmetlerin yerine getirilmesi için ilkeli ve dürüst bir yayıncılığı prensip edinerek, kamuoyunu aydınlatmak için her ortam ve koşulda, sorumluluk duygusu içinde büyük bir özveriyle çalışan siz çok değerli basın yayın kuruluşu çalışanlarının her geçen gün mesleklerinde ilerlemek için gösterdikleri çabanın daha büyük başarılara dönüşeceğine inanıyoruz.&[#]8221;

 

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2012, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER