Çataklı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği başkanı Savaş Çiloğlu, Muhtar Ramazan Meme ve işadamı Rıfat Akyüz ile birlikte, Zonguldak İl Tarım Müdürlüğü’ne yeni atanan Cemalettin Çataklı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Çaycuma ve Zonguldak’ın tarımı üzerine sohbet ederek istişarede bulundular.

Çataklı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

Ziyaret konuşan Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği başkanı Savaş Çiloğlu, “Çataklı bölgeyi çok iyi tanıyor. Özellikle bölgemizde devam eden projelere de öncelik veriyor. Verdiği bilgiler ile bizde bilgilerimizi yeniledik. Özellikle Çaycuma Erenköy’deki organize sera projesini çok önemsiyor. Bu proje bölgemizde tarım için bir devrim niteliğinde. Yine bölgemizde hayvancılık ve özellikle mandacılığın önemini konuştuk. İnşallah bu projeler planlandığı gibi hayata geçer ve bölgenin tarımsal ve hayvansal olarak önü açılır. Bizler de bölgemiz ile ilgili düşüncelerimizi paylaştık. Özellikle meyvecilik konusunda her zaman olduğu gibi bölgenin yapısına uygun tek ürün tespit edilip o ürün üzerinde yoğunlaşması fikrimizi yineledik. Sayın Çataklı bu düşüncemizi yerinde bulup bu konuyu dikkate alacağını ifade etti. Bu esnada ziyarette bana eşlik eden ve aynı zamanda tarım ile uğraşan Sayın gazoz muhtarım da tecrübesini anlatıp bazı sorunları da ortaya koydu. Özellikle silajlık mısır konusunda Çaycuma ya destek istedi. Çataklı’da hemen gereğini yapıp ilgililere talimatını verdi. Kendisine duyarlılığından dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

İl Tarım Müdürü Cemalettin Çataklı, Savaş Çiloğlu’na, Ramazan Meme’ye ve işadamı Rıfat Akyüz’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2017, 08:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER