CHP'liler 'seni seviyorum' diyecek!

CHP'liler 'seni seviyorum' diyecek!

CHP'liler 'seni seviyorum' diyecek!

CHP, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlere yönelik kampanya çalışmalarına hız verirken, Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, partisinin yürüteceği kampanya hakkında bilgi verdi.

Partisinin kampanya dilinin çok pozitif olacağını belirten Torun, “Martın sonu bahar” sloganıyla hareket edeceklerine işaret ederek, “Bu ülkede kır çiçekleri açacak diyoruz. Toplumsal barışın, huzurun, kardeşliğin sözünü veriyoruz."
‘Güncel söylem’
CHP’nin yerel seçim sloganlarının kampanya döneminde sürekli geliştirilerek güncelleneceğini dile getiren Torun, bütün iller için “Seni seviyorum” ifadesinin seçim döneminde ana söylemlerden biri olacağına işaret ederek “Seni seviyorum İstanbul” ya da “Seni seviyorum Ordu” gibi örneklerle kullanılacağını söyledi. Torun, “Martın sonu bahar” ve “Derman belediyeciliği” gibi ana söylemin yanı sıra her ile özgü sloganların da olacağını kaydetti. Gerçekleştirilen bölge toplantılarında her bölgeye özgü verilerin el edildiğini kaydeden Torun, söz konusu veriler üzerine slogan çalışması yapıldığını ifade etti. Torun, CHP’nin 31 Mart için kullanacağı seçim müziğinin de yeni bir melodiden oluşacağını ve dinlendiği zaman baharı çağrıştıracağını dile getirdi.

(Kaynak: Gerçek Gündem)

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2018, 23:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER