Cinayet zanlısı tutuklandı

Zonguldak'ın Kilimli İlçesi'nde dün akşam restoranda çıkan kavgada 50 yaşındaki Önder Artum’u sırtından tabancayla vurarak öldüren ve sabah saatlerinde adliyeye çıkarılan Ergün D. nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayet zanlısı tutuklandı

Emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi ek binasında sağlık kontrollerinden geçirilen Ergün D. “Kasten adam öldürme” suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen Ergün D. nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay:
Zonguldak’ın Kilimli İlçesinde dün akşam saat 21.30 sıralarında Kilimli Merkez Mahallesinde bulunan restoranda meydana geldi. İddiaya göre daha önceden aralarında husumet bulunan Ergün D. ile Önder Artum restoranda karşılaşınca tartışmaya başladı. Çıkan kavgada Ergün D. yanında bulunan tabancayla Artuma ateş etti. Sırtından vurulan Artum, 112 ambulansı ile kaldırıldığı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çıkan kavga sırasında bıçakla yaralanan Ergün D. ise otomobiliyle kaçtı. Bir süre sonra Ergün D. tedavisi için Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi ek binasına giderek polise teslim olmuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2017, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER