Çocukları için alevlerin içine girdi

Yangın anında evde 4 kişi vardı.

Çocukları için alevlerin içine girdi

Kdz. Ereğli ilçesinde meydana gelen ev yangınında, evdeki 4 çocuk annelerinin sayesinde mahallelinin de yardımı ile son anda kurtarıldı.

Yangın ilçeye bağlı Bağlık Mahallesi bir nolu manolya sokak üzerinde meydan ageldi. İddiaya göre 4 katlı apartmanın 3. katında Ercan Yavuza ait evin yatak odasında sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangını fark eden anne Ayşe Yavuz, yatak odasında olan 2, 4, 6 ve 8 yaşlarında ki çocuklarını son bir hamle yaparak önce evden daha sonrada binadan çıkarmayı başardı. Yangında mahsur kalan bina sahibi ise cama dayanan merdiven ile kurtarıldı. Yangından kurtarılan çocuklar ise annelerine sarılarak ağladı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangın sırasında işte olduğunu kaydeden Ercan Yavuz, eşinin panikle kendisini aradığını ve haberi alır almaz eve geldiğini söyledi. Yavuz konuşmasında Eşim evde yemek hazırlıyormuş. Dumanı görünce çocukları çıkartıp o panikle beni aradı. Bende hemen geldim dedi.

Ercan Yavuz itfaiye ekiplerinin Çocuklar çakmak ya da kibritle oynamış olabilir mi? sorusuna ise Asla oynamazlar diyerek cevap verdi.

Dumandan etkilenen 6 katlı binada oturan ev sahipleri de kontrol amaçlı binayı boşalttı. Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından itfaiye ekipleri olay yerinden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2017, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER