Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatacaklar

İlim Yayma Cemiyeti, Ensar Vakfı ve Önder Zonguldak Şubeleri işbirliği ile düzenlenen ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini konu alan Yeni Anayasa Değişikliğinin anlatılacağı Sempozyum gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatacaklar

Genel Maden İşçileri Sendikasında 9 Mart Perşembe günü yapılacak olan Sempozyuma Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Hak İş Federasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muharrem Kılıç, Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Adnan Küçük ile Avukat Işıt Ilgın Oktayın konuşmacı olarak katılacağı sempozyumun moderatörlüğünü Sivil Dayanışma Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şahin yapacak.

İlim Yayma Cemiyeti, Ensar Vakfı ve Önder Zonguldak Şubeleri Başkanları yaptıkları ortak açıklamada, Perşembe günü Saat 19.00’da Genel Maden İşçileri Sendikası salonunda gerçekleştirilecek olan sempozyuma tüm Zonguldak Halkını davet ettiklerini belirterek, 16 Nisanda yapılacak olan Halk Oylaması öncesi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemin Anayasa Değişikliği maddelerinin tüm ayrıntıları ve bilinmeyenler yönlerinin anlatılacağını, halkın kafasındaki soru işaretlerinin ve bilinmeyenlerin bu sempozyumda cevap bulacağını ifade ettiler.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2017, 15:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER