Dünyayı Alaplı Belediyesi yönetsin

Dünyayı Alaplı Belediyesi yönetsin

Dünyayı Alaplı Belediyesi yönetsin

Alaplı Belediyesi, sokak hayvanlarının yaşamlarını sürdürebilmesi için ilçenin değişik noktalarına suluklar yerleştirdi.

Belediye Başkanı Nuri Tekin, yaptığı açıklamada, yaz aylarının gelmesiyle birlikte sokakta yaşayan hayvanların su ihtiyacının daha da artığını söyledi.

Sokak hayvanlarının su ihtiyaçlarını karşılamak için belediye olarak 50 noktaya suluklar yerleştirdiklerini ifade eden Tekin, şöyle konuştu:

"Yaz aylarının gelmesi ve sıcaklıkların artmasıyla birlikte sokak hayvanlarının su ihtiyaçlarını gidermek için ilçenin değişik noktalarına suluklar yerleştirdik. İnsanlar gibi onlarda sıcaktan etkileniyorlar. Merkez başta olmak üzere park ve yeşil alanlara toplam 50 tane suluklar takılmaya başlandı.

Belediye olarak her canlıya büyük önem veriyoruz. Sokakta yaşayan bu canlılar Allah'ın bize emanetidir. Onlar için kışın şehrimizin birçok noktasına yem döküp, yazın ise sıcaktan etkilenmemeleri için birçok noktaya suluklar ve mama kapları koyuyoruz. Bu sulukların sayısı ihtiyaçlar doğrultusunda daha da artacak."

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2018, 22:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER