DÜZCE ÇEBİ PETROL DE 365 GÜN İNDİRİM BAŞLADI

DÜZCE ÇEBİ PETROL DE 365 GÜN İNDİRİM BAŞLADI

Yenilikçi ve yaratıcı marka anlayışıyla tüketicilere hizmet veren Çebi 81  Aytemiz Petrol İstasyonu Hergün Halk günü adı altında çok özel indirim kampanyası düzenliyor.

Hizmetlerine yenilerini ekleyerek müşterilerini şaşırtmayı amaç edinen Çebi 81  Aytemiz Petrol yepyeni hizmetleriyle tüketicinin karşısına çıkıyor. Beyciler Mah. Akçakoca Yolu Üzeri Mevkiinde hizmet veren Çebi 81 Petrolleri Şirket Sahibi Levent Hamzaçebi; Aytemiz Petrol olarak, 24 saat kesintisiz, güvenilir, kaliteli bir hizmet verebilmek için çalışıyor. Açılışa  özel indirim 365 günü  24 saat sürecek. Ancak yetişemeyenler üzülmesin. Yüzde 15'lere varan indirim hep olacak. Kar oranımızdan fedakârlık ederek hep halkın yanında olacağız.

MÜŞTERİNİN İSTEĞİNİ HEP ÖN PLANDA TUTACAĞIZ’

Aytemiz Petrol'ün sürekli yeni projeler geliştirdiğini söyleyen Hamzaçebi, "Müşterilerimize en gelişmiş teknolojiyi kullanarak hizmet veriyoruz. Sorumluluk bilincini ön planda tutarak, sürekli gelişimi sağlamak bizim için önemli" dedi. Hamzaçebi, ayrıca istasyonda modern araç yıkama sisteminin de faaliyete geçtiğini kaydederek, "Müşterinin isteğini hep ön planda tutacağız" dedi.

DÜZCE HALKI HER ŞEYİNEN GÜZELİNE LAYIK’

“Çevrenize baktığınızda çok sayıda akaryakıt istasyonu görürsünüz. Önemli olan istasyonu açmak değil. Önemli olan bu istasyonlarda gerçekten yaşanabilir alanlar oluşturmak. Düzce halkı her şeyin en güzeline layıktır dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2020, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER