Düzeldi ama WhatsApp, Facebook, Instagram yine neden çöktü!..

Düzeldi ama WhatsApp, Facebook, Instagram yine neden çöktü! Kullanıcılar açıklama bekliyor... Son birkaç saattir sosyal ağlarda erişim sorunu yaşanıyordu. Sorun az önce düzeldi, kullanıcılar uzun süredir erişemediği uygulamalarla tekrar sevdikleriyle sosyalleşmeye başladı. Ancak pekçok kullanıcı sürekli çöken Facebook, WhatsApp, Instagram'ın neden sık sık sorunla karşılaştığını merak ediyor. Dünya genelinde yaşanan çökme sorununa ilişkin ise henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Düzeldi ama WhatsApp, Facebook, Instagram yine neden çöktü!..

Türkiye'de ve dünyada en çok kullanılan haberleşme uygulaması olan Whatsapp'a 13.45 sularında kullanıcıları tarafından giriş yapamadı. Aynı zamanda Facebook ve Instagram da açılmadı. Kullanıcılar Whatsapp çöktü mü? Whatsapp neden yok? Facebook neden açılmıyor? Instagram niye açılmıyor? Instagram neden açılmıyor? Facebook çöktü mü? Instagram çöktü mü? sorularına cevap aradı..

Bugün öğle saatlerinden itibaren sosyal medya ağları WhatsApp, Whatsapp Web, Instagram ve Facebook’a erişimde sıkıntılar yaşandı. Dünya genelinde yaşanan sorunla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ünlü paylaşım sitesi Instagram da öğle saatlerinde dünya genelinde çöktü ve kullanıcılar fotoğraf ve mesaj gönderemedi.

TWİTTER'A AKIN ETTİLER

3 büyük sosyal paylaşım uygulamasında erişim sorunu Twitter'a yaradı. Kullanıcılar mikro blog sitesi Twitter'a akın etti, seslerini duyurmaya çalıştı. Erişim sorunu az önce normale döndü ve dünya genelinde yeniden erişime açıldı. Pekçok kullanıcı bu sorunun neden kaynaklandığını merak ediyor. Çünkü çökme sorunu çok sıklaşınca kullanıcılar da rahatsız olmaya başladı.

DAHA ÖNCE DE YAŞANMIŞTI

Facebook ve whatsapp’ta da erişimle ilgili sıkıntılar yaşanıyor. Kullanıcılar whatsapp’ın masa üstü versiyonunu da açamadıklarına dair mesajlar paylaşıyor. Bir süre önce facebook, instagram ve WhatsApp’a yine dünya genelinde bir erişim sıkıntısı yaşanmıştı.

KAYNAK: GÜNEŞ

Gündem

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2019, 17:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER