EKONOMİYİ, KENT KONSEYİ MASAYA YATIRACAK

EKONOMİYİ, KENT KONSEYİ MASAYA YATIRACAK
gundemeregli.com-
Kdz. Ereğli Kent Konseyi Başkanı Köseoğlu, Ereğli ekonomisinin kurtulması için platform hazırlıkları içersinde olduklarını belirterek, herkesi bu oluşma destek olmaya davet etti.

    

   Selvi beraberinde Gençlik Meclisi Başkanı Ertan Acur, Sekreterya Nuriye Koyunoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Yalçın Akın, Vedat Kılıç ve İlknur Güleri ile birlikte Gazetemiz Ereğli merkez bürosuna gelerek, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Çetin Eser ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Yasin Ören ile görüştü.

   Selvi Köseoğlu burada yaptığı konuşmasında, 

ORTAK PLATFORM KURACAĞIZ

    Köseoğlu burada yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

   Temeli ekonomik kökenli sıkıntılarımız var. Bu problemlerimizi çözemediğimiz müddetçe diğer problemleri çözme şansımız yok.  Bu konuda olumlu gelişmeler olacağını düşünüyorum. Genel olarak baktığımızda insanoğlunun temel ihtiyacını karşılamadığımız müddetçe sorunlar devam edecektir.

ENGELLİLERE AĞIRLIK VERDİK

   Biz konsey olarak engellerimizi ön planda tutan çalışmalara yoğunlaştık. Engellilerle ilgili projelerimiz var. Yavaş yavaş hayata geçiriyoruz.  İlk önce Valililik ve Kaymakamlığımız ile Kent konseyi Kadın Meclisimiz arasında protokol yaptık ve 6 adet engelli sınıfı oluşturacağız. 
   Engelli orkestramız projemiz var, bununla ilgili çeşitli toplantılar yaptık. 20 tane engelli kardeşimiz geliyor, bunlar gelirken aileleriyle birlikte geliyorlar. Bununla ilgili projelerimizi önümüzdeki günlerle sizinle paylaşmaya devam edeceğiz. Bunun içinde engellilerle ilgilenecek Üniversite öğrencileri var,  sorumluluk dağıtacağımız yerler var. 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2012, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER