Emlakçı sağlık çalışanları için seferber oldu

DÜZCE’DE UZUN YILLARDIR EMLAKÇILIK YAPAN SAİM ÇATANA İSİMLİ VATANDAŞ, KORONA VİRÜS SALGININDA UZUN ÇALIŞMA SÜRELERİNDE YADA VİRÜS TEHLİKESİYLE EVİNE GİTMEK İSTEMEYEN SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN KİRAYA VERDİĞİ 3 EVİN KİRASINI KENDİSİ ÖDEYEREK EVLERİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINA AÇTI. SAİM ÇATANA; “SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MİNNET BORCUNU ÖDEMEK İÇİN BÖYLE BİR PROJE HAZIRLADIM” DEDİ.

Emlakçı sağlık çalışanları için seferber oldu

Düzce’de uzun yıllardır emlakçılık yapan Saim Çatana isimli vatandaş, korona virüs salgınında uzun çalışma sürelerinde yada virüs tehlikesiyle evine gitmek istemeyen sağlık çalışanları için kiraya verdiği 3 evin kirasını kendisi ödeyerek evleri sağlık çalışanlarına açtı. Saim Çatana; “sağlık çalışanlarına minnet borcunu ödemek için böyle bir proje hazırladım” dedi.

Tüm Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan korona virüs salgınıyla mücadele de en önemli görevi üstlenen sağlık çalışanları hem hastalıkla mücadele eden hastaları iyileştirmek için uzun mesai saatlerinde gayret gösterirken hem de virüsü yakınlarına bulaştırma riskine karşı evlerine gitmek istemiyorlar. O nedenle de görev yaptıkları sağlık kurumuna yakın kamuya ait yurtlarda veya kiralık evlerde kalıyorlar.

Düzce’de emlakçılık yapan Saim Çatana’da Düzce Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne yakın bölgelerde olan eşyalı 3 adet evin kirasını kendisi ödeyerek salgın süreci bitinceye kadar sağlık çalışanlarına verme kararı aldı.

Saim Çatana, aldığı kararla ilgili olarak; “Bu zorlu süreçte gördük ki sağlıkçıların üzerinde aşırı bir yük var. Sağlık çalışanlarının bu süreçte evlerine gitmek istemediklerini duyduk. Bu yönde bize de talepler geliyor. Evlerimiz Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne çok yakın bir noktada. Talep üzerine biz nasıl bir katkıda bulunuruz derken elimizde bulunan 3 evi sağlık çalışanları için kalmak istedikleri takdirde kiralarını şahsım ödemek kaydıyla minnetimizi göstermek istedik” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2020, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER