Ereğli yeni terminale hazır mı?

Kdz. Ereğli’de Şehirlerarası terminalde bahar ile birlikte hareketlilik başladı.

Ereğli yeni terminale hazır mı?

Kış aylarını durgun geçiren otobüs firmaları, İlkbahar ayları ile birlikte müşterilerin taleplerini karşılamaya çalışırken, adeta üzerlerindeki ölü toprağını da attılar.
Bu konuda düşüncelerini ifade eden ve durumdan oldukça memnun olan terminal acente yetkileri, “Artık sezona giriyoruz. Belli orana piyasalarda hareketlenme var. Vatandaşlarımız bahar ve yaz aylarına daha fazla seyahat ediyor. O nedenle sezonu açtık diyebiliriz. Bizlerde vatandaşlardan gelen talebi en iyi şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Sakin bir dönemin ardından yoğun bir döneme geçiyoruz. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte bu hareketlenme daha da artacaktır. Her türlü hazırlığımızı yaptık. Sefer sayılarımızı da gelen talebe göre artırıyoruz.” şeklinde konuştular.
Taşımacılığa zammın Ulaştırma Bakanlığı tarafından oluşturulan komisyonca karar verildiğini de anlatan acente yetkileri bu yıl zam yapılmadığını da kaydederek, şunları söyledi.
“Kdz. Ereğli’den 10’dan fazla şehre taşımacılık yapıyoruz. Ereğli’den, İstanbul’a bir acentenin günde 9 sefer oluyor ve kişi başı 55 TL alıyoruz. Ankara’ya 8 kişi aracımız gidiyor ve kişi başı 45 TL’ye taşıyoruz. İzmir’e, Aydına, Marmaris’e, Denizli, Bursa gibi şehirlere 4’er aracımız çıkıyor ve fiyatlarımız 90 ila 110 TL arasında değişiyor. Tabi ki Düzce, İzmit, Sakarya’ya da seferlerimiz var. Fiyatlarımız oldukça cazip bu fiyatlarda 35 ile 20 TL arasında değişiyor. Kdz. Ereğli’den Zonguldak’a ise gündüz yarım saate bir aracımız var. Ondan da kişi başı 9 TL alıyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2017, 13:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER