Ereğli'deki azılı hırsız yakalandı

Kdz. Ereğli 'de çalıntı araç zanlısının tespiti için araştırma yapan Asayiş ekipleri oto hırsızlık ve çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı bulunan azılı oto hırsızı A.A. yı İstanbul'da yakalattı.

Ereğli'deki azılı hırsız yakalandı

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro amirliği ekipleri tarafından yaklaşık 70 gündür sürdürülen yürütülen oto hırsızlığı soruşturması kapsamında, hırsızlığın profesyonel kişi ya da kişiler tarafından yapıldığı tespit edildi. Soruşturmanın derinleştirilmesi ile birlikte çalışmalarını hızlandıran Ereğli Asayiş Büro amirliği ekipleri, Oto Hırsızlığını gerçekleştiren şüphelinin, başta oto hırsızlık ve çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı bulunan 42 yaşındaki A.A. olduğunu belirledi. Zanlının İstanbul ilinde olduğunu belirlenmesi üzerien İstanbul İl emniyet müdürlüğü ekipleri ile yapılan ortak çalışma sonucu A.A. yakalandı. Zonguldak ve çevre İllerde toplam 10 adet Oto Hırsızlığından soruşturmasının devam ettiği ve arandığı, Zonguldak ve çevre İllerde toplam 20 adet Hırsızlık, Oto Hırsızlığı, Resmi Belgede Sahtecilik vb. suçlardan Mahkemelerce hakkında hüküm verildiği ve İlamat ve İnfaz Savcılıklarınca arandığı ortaya çıktı.

A.A. nın yakalanmasının ardından Batı Karadeniz ve Marmara bölgesinde geçmiş tarihlerde gerçekleştirilen başta oto hırsızlığı olmak çeşitli suçların faili yakalanmış, hem de önümüzdeki dönemde doğabilecek vatandaş mağduriyetinin önlendiği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2017, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER