'Gazilerimiz başımızın tacıdır'

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Muharip Gaziler ve aileleriyle bir araya geldi ve “Her zaman olduğu gibi gazilerimiz bizim başımızın tacıdır” dedi.

'Gazilerimiz başımızın tacıdır'

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kdz.Ereğli Şube Başkanı Temel Şahin’in davetlisi olarak dernek lokalinde gazi ve aileleriyle sohbet toplantısında bir araya geldi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kdz.Ereğli Şube Başkanı Temel Şahin, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a, kendilerine dernek yeri tahsis ettiği için teşekkür ederek; “Sayın Başkanım, Kdz.Ereğli’nin en güzel yerinde gazi ve ailelerini bir arada tutacak, dayanışmamızı artıracak şekilde her türlü ihtiyaçlarımızı da karşılayabileceğimiz bir sosyal tesis binası tahsis ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Gazi ve ailelerine verdiğiniz değer, bizleri çok mutlu etti” dedi.

Başkan Uysal, Muharip Gaziler Derneğine yeni yerlerinde güle güle oturmalarını söyleyerek; “Hükümetimiz her zaman gazi ve ailelerine verdiği önemi biliyorsunuz. Gazi ve ailelerimiz bizlerinde başımızın tacı. Her zaman, hangi konuda olursa olsun sizlerin yanınızdayız. Yeni yerinizde güle güle oturun” dedi.

Başkan Uysal, Gazi ve Aileleriyle 2 saat süren sohbet toplantısın da yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2017, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER