Genç çiftin "15 Temmuz' hassasiyeti

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde evlenen çift, düğünlerinin 15 Temmuz'da olması nedeniyle 2 yıl önce darbe girişiminde şehit olanları unutmayarak, davetlilerle saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okudu. Alaplı ilçesinde...

Genç çiftin "15 Temmuz' hassasiyeti

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde evlenen çift, düğünlerinin 15 Temmuz'da olması nedeniyle 2 yıl önce darbe girişiminde şehit olanları unutmayarak, davetlilerle saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okudu.

Alaplı ilçesinde düğün törenleri için 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü belirleyen Elif ve Muhittin Öztürk çifti, FETÖ'nün 2 yıl önce gerçekleştirdiği darbe girişimine karşı verilen mücadelede şehit olanları unutmadı.

Düğün töreninde yapılan anonsla genç çift ve davetliler, şehitler için saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okudu.

Damadın babası Gürol Öztürk, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz şehitlerini minnetle andıklarını söyledi.

Oğlu ve gelininin 15 Temmuz'da yaptıkları düğününde şehitleri unutmadıklarını göstermek için böyle bir organizasyon düzenlediklerini ifade eden Öztürk, şunları kaydetti:

"15 Temmuz'da iki mutluluğu birden yaşıyorum. Birinci mutluluk bu hain darbe girişimine engel olan Türk milletinin dirayetli duruşu, ikinci mutluluk da oğlum Muhittin Öztürk'ün dünya evine girmesidir. 15 Temmuz şehitlerine Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Umarım Türkiye için bir daha böyle bir olay yaşanmaz."

Damat Muhittin Öztürk ise eşiyle 15 Temmuz günü düğün yapmak istediklerini belirterek, "Düğünümde şehitlerimizi anmak istedik. Onunu için bu anlamlı günde saygı duruşunda bulunarak davetlilerle birlikte hep bir ağızdan İstiklal marşımızı okuduk. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

KAYNAK; AJANSLAR

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2018, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER