Gençer ve yönetim kurulu üyeleri, İsmail Ergüneş'i ziyaret etti.

Gençer ve yönetim kurulu üyeleri, İsmail Ergüneş'i ziyaret etti.

Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliği Başkanı Tuncay Gençer ve yönetim kurulu üyeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş'i ziyaret etti. Ziyarette Tuncay Gençer, bakan Yardımcısı Ergüneş'e Çaycuma'nın meşhur Manda yoğurduğunu ikram etti. Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliği Başkanı Tuncay Gençer, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş'i ziyaretini şu şekilde dile getirdi.

BÖLGEMİZ, ÜLKEMİZ, HATTA DÜNYA İÇİN ANAHTAR KELİME "VEREN EL"

Zonguldak, Bartın, Karabük, Bolu, Çankırı, Kastamonu ve Sinop iİllerinin Ankara'da kurulmuş ve İl temsili olan STK ları tarafından üç yıl önce kurulmuş olan Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliği olarak Ülkemizin yetiştirdiği önemli değerlerden olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sn İsmail Ergüneş Beye makamında nezaket ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Ziyarette Birlik Genel Başkanı Sn Tuncay Gençer, Yüksek istişare Kurulu Başkanı Sn. Mustafa Aydınalp, Genel Sekreter Dr. Sn Yaşar Okur, Genel Başkan Yardımcısı Sn Hasan Kaya, Ankara Çankırılılar Derneği Başkanı Sn Aydın Öksüz, Ankara Karabüklüler Dernek Başkanı Sn Zeki Tunçkaya Ankara Bolu Dernekler Fed. Başkanı Sn Engin Ulaş, Kastamonu Dernekler Federasyonu Başkan V. Sn İlhan Sertkaya, Ankara Bartınlılar Dernek Başkanı Sn Hüseyin Bayar, Ankaf Genel Başkan Yardımcısı Sn İsmail Hakkı Temizkök, Dünya Çorumlular Fed. Başkan Yardımcıları Sn Mehmet Bahçeci ve Sn Funda Çalışkan hazır bulundu. İki kardeşin bile biraraya gelemediği zamanımızda, yedi ili bir araya getirerek, iki milyonun üzerinde bir temsile ve sinerjiye sahip olmayı başaran Birliğimiz, Ülkemizde adeta bir rol model olmuştur. Birlik çalışmaları ve bölgemiz insanının sosyal talepleri hakkında istişarelerde bulunduğumuz ziyarette, Birliğimizin misyon, vizyon ve stratejileri ile Aile ve sosyal Hizmetler faaliyetleri sohbet konusu oldu. Bu manada Bakanlığımız çalışmaları ve Bölgemiz arasında nasıl bir köprü kurulabileceği, yatırımlarda gençlerimizin ön planda tutulması gerekliliği gibi konularda da görüş alışverişinde bulunuldu. Birlik Başkanı günün anısına meşhur Çaycuma Manda yoğurdu, Genel Sekreter Doktora tezinin kitap basımı, Genel Başkan Yardımcısı kendisine ait "15 Temmuz Destanı" isimli şiiri, Ankara Çankırılılar Derneği Başkanı Kayatuzu lambası, Kasder-Fed Başkan Yardımcısı Tosya pirinci hediye etti. Sn Bakanımıza kalplerimizi mutmain eden, Devletimizin emin ellerde olduğunu hissettiren, aile tadında sohbeti, göstermiş olduğu yakın ilgi ve nezaketli kabulleri için teşekkürlerimizi iletiyoruz

 

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2021, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER